Turkcell'den 29 Liraya İnternet ve Mobil Tv'li Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasbaly

hasbaly

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den 29 Liraya İnternet ve Mobil Tv'li Cep Telefonu
Gsm Sektörünün Lideri Turkcell, T10 Markasıyla Müşterilerinin Beğenisine Yeni Bir Cep Telefonu Sundu.

GSM sektörünün lideri Turkcell, T10 markasıyla müşterilerinin beğenisine yeni bir cep telefonu sundu. Şirketin kendi adını taşıyan cihaza, internet ve Mobil TV servisi ile birlikte ayda 29 TL'ye sahip olmak mümkün.


Turkcell, kendi adıyla ürettirdiği yeni model cep telefonu T10'u bir basın toplantısıyla tanıttı. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, toplantıda yaptığı konuşmada mobil interneti lüks değil ihtiyaç kategorisinde değerlendirdiklerini söyledi. Kampanyalarında akıllı telefon deneyimini fiyat-kalite dengesi açısından zirveye taşıdıklarını öne süren Sevilengül, şöyle konuştu:

"Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz."

Dokunmatik ekranlı Turkcell T10, Android 2.1 işletim sistemi içeriyor. Ayrıca özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Ayrıca Türkiye'de Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olma özelliği de var. Telefonu, 232 Dolar karşılığı Türk Lirası olarak kontratsız fiyatıyla da satın almak mümkün.
 

yigitemir

Üye
İyi hoş güzelde. Görüntülü konuşmamayı desteklememesi kötü (:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt