luupuus
Üye
TTN Mobile (Türk Malı 3 Hatlı Cep Telefonu)
internette gezinirken gördüm gerçekten türk malıysa süper bir firma işte buda sitesi modelleri inceleyin gerçekten hoşunuza gidecektir işte buda internet siteleri
3 hatlı modellerini cebitte duyurup satışa başlayacaklar telefonun özelliklerini özetleyecek olursak 3sim,java,msn,tv daha ne olsun javası olması süper böylelikle program yüklenebilir

ayrıca ömür boyu garanti veriliyor.
Eğer fiyatı 350 ytl yi geçmezse almayı düşünüyorum bence sizde bi inceleyin.
Not:Firmayla hiçbir bağlantım yoktur telefonun türk malı oluşu ve özelliklerinden dolayı duyurmak istedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
internette gezinirken gördüm gerçekten türk malıysa süper bir firma işte buda sitesi modelleri inceleyin gerçekten hoşunuza gidecektir işte buda internet siteleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 hatlı modellerini cebitte duyurup satışa başlayacaklar telefonun özelliklerini özetleyecek olursak 3sim,java,msn,tv daha ne olsun javası olması süper böylelikle program yüklenebilir

ayrıca ömür boyu garanti veriliyor.Eğer fiyatı 350 ytl yi geçmezse almayı düşünüyorum bence sizde bi inceleyin.
Not:Firmayla hiçbir bağlantım yoktur telefonun türk malı oluşu ve özelliklerinden dolayı duyurmak istedim.

harika ama fotoları yok galiba burda
) bazıları diyor neden nokiaya 2000 tl ye telefon satarken bazıları daha ucuza satıyor.. yok onlar pahalı kaliteli ucuz ise kalitesis felan...çok saçma bende trident wt2 var ve çok memnunum.. ıphone bile değişmem telefonu yani kusura bakmasınlarda 300 tl ye aldığım telefonla ıphone aynı şeyi yapıyor ve daha çok özellik sunuyorsa neden pahalı alıyımki.. bazı arkadaşlar şunu göremiyorlar fiyatları belirleyen kalite değildir markadır..siz kalite satın almazsınız markayı satın alırsınız.. mesela 10 tl ye bile kot bula bilirsin hatta 40 tl ye ( ben almıştım baya kaliteli çıkmıştı ) istersende +500 tl yede kot bulabilirsin. ama arasındaki fark nedir peki..kumaşmı.. hayır aynı kumaş..çalışanlarımı guru seviyesinde muhteşem kişiler yok onlarda normal işçiler.. yoksa kotlarda altın işlememi var yok onlarda sıradan kot..