estami
Üye
1-screen snap kapanınca orjinal ayarlara dönüyor.hata kotukoylu nün değil program entegre etmekten doğan bir olay.
2-açılış kapanış logolarını sildim direk açılıyor.
3- saat duruyor
4-kinetik kaydırma çok hızlandırılmış bence sorun yok.
5-videya basılınca yaptığı hareket hepsinde var şu an çaresi yok.
1-screen snap kapanınca orjinal ayarlara dönüyor.hata kotukoylu nün değil program entegre etmekten doğan bir olay.
2-açılış kapanış logolarını sildim direk açılıyor.
3- saat duruyor
4-kinetik kaydırma çok hızlandırılmış bence sorun yok.
5-videya basılınca yaptığı hareket hepsinde var şu an çaresi yok.
Riccochet,Alper ve Mutlu adam üstadlarım sanırım Fw yüklü sizde bana eğer mümkünse cavap yazabilirmisiniz lütfen yada deneyibilirmisiniz..?
1-İşçep çalışıyormu..(kurabildinizmi)..?
2-Ses komutları ve XM tuşu çalışıyormu
3-Tuş ışıkları özelikle beklerken beyaz tuş ışığı yanıyormu yani ışık sorunları halloldumu..?
4-N drive kurabilirmiyiz Kötü üstadın verdiğin N drive'yı yüklemedi dahili hatası vermişti..
alper_42 nokia firmware editör indirip rofs2 yi açıp,resource apps klasöründen startup.gif,startup.mbm,startup.mif,startup.r01 dosyalarını silin,kapanışı orjinale çevirmek için orjinal rofs dosyasından alıp,aynı klasörden sysap.mif dosyasıyla değiştirin.
mutluadam bozüyük e zoom yapınca bilecik bozuyuk yazıyor.
estami işcep kullanmıyorum,xm tuşu çalışıyor,ses komutu çalışıyor,ndrive in pipslisini kurdum çalışıyor,tuş ışığının yanması zaten 5800 orjinal yazılımında bile olan beklemede ışığı yahu ....ayarlardan bekleme ışığını kapatacaksınız.
abi ndrive içinn sorunsuz sürüm var orada mesaja dikkatle bak bende bu fw de ndrive kullanıyorum bilgine...Cevaplar için Teşekkürler Mutluadam Ve Ricochet üstadlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?