maktama
Üye
abi telefon hafıza kartını çıkarmadan açılmıyo neden sonra tekrar geri takıyorum açıldıktan sonra h.kartnı
hayır kardeşim sorun yaşamazsın, aksine internette ovi mağaza üzerinden daha fazla program uygulama görebilir, yükleyebilirsin,kardeş telefonum 5800 idi şimdi n97 mini yazıyor versiyon bilgisinde tekrar nasıl 5800 a dönebilirim sorun yaşarmıyım
maalesef...Acaba 4x5 menü de yapacak mısınız?
dostum tercih senin.fakat yeni sürüm çıkartamam...tel değiştirdim :Söncelikle ellerine sağlık arkadaşım şu an senin bundan bir önceki xpeed versiyonunu kullanıyorum bunu yüklesem mi bilmiyorum ama yakında çıkarmayı düşündüğün bi yazılım varmı olmazsa onu bekleyeyim
C6/N97 Tabanlı yazılımlardan kaynaklı opera web browser da ve Tuş kilit süresinde müzmin aksaklıklar vardır...Kötüköylü kardeşim. Bu fw gayet iyi ama bazı küçük problemler fark ettim.web browserden çok sık atıyor Opera mobile 10.1 beta(1) kullanıyorum ondanda aynı. Senin bundan önceki tsunami fwni kullanıyordum onda böyle bi şey yoktu . Web browser de Flash olmayan görüntüleri yüklemeyi seçtiğim halde bile bi kaç kez attı. Acaba bu genelde mi öyle yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu problemi.
Ayrıca;
Otomatik tuş kilidi zaman ayarı yok mu ben mi bulamadım. Bir de scroll unlock (yani bu kaydırarak kilit açma) nasıl ayarlanıyor ilk flaştan sonra gördüm ama bi daha göremedim . Yardımcı olursan çok sevinirim; Emeğin için teşekkürler kötüköylü kardeşim
Küçük bi rica
Azıcık hatırımız varsa şu fw mod olayına devam et. Bizim hatrımız yoksa somuncu babanın hatrına(nur'u) devamı gelsin
patch and run yaması içermeyen bir ttpod kurulum dosyası bul.onu dene.ttpod yuklemeye çalışıyorum dahili bileşen uyarısı veriyon nasıl halledebilirim
ilk sayfada ramblow ile ilgili açıklama olmasına rağmen görmemişin?antivirüs programları gibi ilave programlarla fw arasında bağ kurmanız yanlış olur...Sistem normalde guzel calısıyor ama telefona bıraz program yuklemeye kalktıgınızda sureklı sorunlarla karsılasıyoz mesela KMS antı vırusu yukleyıp patchını yapamıosunuz vede bırcok antıvırusu kabul etmıyor telefon kafayı yıyor phytonda sorunlar var ozellıkle ılk flashlı halı guzel ama sonrası kafayı sapıtıyor ayrıca ramblow 20 gun sonrası felan yıne ıstıyor busefer ne gırersenız gırın kabul etmıyor)
Nokia Pc Suite kur ondan sonra dene?merhaba, tüm adımları gerçekleştiriyorum fakat telefonun power düğmesi adımına gelince not found diyor. o kadar basmama rağmen başaramıyorum. ya telefon hepten kapanıyor yada hiç olmuyor :S
""telefon hepten kapanıyor" derken!! telefon zaten baştan beri kapalı olucak firmware atarken.merhaba, tüm adımları gerçekleştiriyorum fakat telefonun power düğmesi adımına gelince not found diyor. o kadar basmama rağmen başaramıyorum. ya telefon hepten kapanıyor yada hiç olmuyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?