TS Lovers 1.0 by. Akatsuki - Belle Trabzonspor Teması

Sponsorlu Bağlantılar

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
TS Lovers 1.0 by. Akatsuki - Belle Trabzonspor Teması
Telefonumu aldığımdan beri Trabzonspor teması arayıp duruyordum. Ama dişime göre güzel bir tema bulamadım. Bende tema yapmaya karar verdim ve araştırmaya başladım :) Carbide.ui programını buldum ve kurcalamaya başladım ve ilk temamı Trabzonspor için yaptım. Programı yavaş yavaş söktüm sayılır. Tema basit veya kötü olabilir ama yavaş yavaş yerine oturacak herşey. Zamanla yepyeni bir temanın ortaya çıkacağına inanıyorum. Kısacası boş zamanlarımda temayı daha çok düzenleyerek kusursuz hale getireceğim. O yüzden temayı indirip kullanacak olanlar ara sıra gelip sürüm kontrol ederse iyi olur :)
Lafı uzatmadan ekran görüntüleri ve indirme adreslerini vereyim;

TS Lovers 1.0 Ekran Görüntüleri:

TS Lovers 1.0 İndirme Adresleri (Bol Alternatifli):

Tema çok yetersiz farkındayım ama 1 aydır ha bugün ha yarın diye ertelemekten birşey yapamadım. En azından bekleyeni olduğunu bilir daha çabuk bitiririm düşüncesiyle paylaşmaya karar verdim. Olur da yazı tipini beğenen olur diye onuda ekledim. Yazı tipini indirebilirsiniz.

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: metrixerman, sevda sena ve ens_clk

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Akatsuki
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
wala ben takım tutmam o yüzden temayı kullanmam ama yinede çok başarilı olmuş. Allah devamını getirsin. Ama fontu çok beğendim. Hatta okurken mesaj atıp sorcaktım bı baktım onuda düşünüp paylaşmışsın teşekkürler hem font hem tema için.

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
kardeşim emeğine sağlık ben trabzonlu değilim ama emek çeken insanlara çok saygı duyarım tema genel anlamda güzel ama ikon desteği ve klavye kullanımın da değişen renkler üzerinde biraz durmalısin ben çok anlamamam ama bir kullanıcı olarak sana bunları söyleye bilirim kolay gelsin başarılar

• Beğen
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim emeğine sağlık ben trabzonlu değilim ama emek çeken insanlara çok saygı duyarım tema genel anlamda güzel ama ikon desteği ve klavye kullanımın da değişen renkler üzerinde biraz durmalısin ben çok anlamamam ama bir kullanıcı olarak sana bunları söyleye bilirim kolay gelsin başarılar

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geneli itibariyle güzel olmuş.Emeğine sağlık

• Beğen

alicavush

Üye
dostum çok teşekkür ederim :) elin değmişken birde saat yaparsan çok makbule geçer :)

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
:tşk::bye2:kardeş çok güzel yema eline sağlık fakat hesaplama foto düzenleyici video düzenleyici magaza yazılımgüncelleme mesaj okuyucu hava durumu office mobile bul one note brodcast kullanıcı kılavuzu zip my nokia nokia senk fm radyo sözlük microsoft app harita yükleyici kılavuzlar toplu taşıma sürüş sosyal operatör menüsü nokia internet radyo opera mini ikonlarınıda ekler misin mümkünse biliyorum çok şey istedim ama

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Başarılı olmuş.

gökmen_61

gökmen_61

Üye
arkadaşlar dosyayı direk siteye ekleyebilirmisiniz. işyerinde websense var bu vermiş olduğunuz linkleri engelliyor, siteye direk dosyayı eklerseniz indirebilirim. teşekkürler...

Üst Alt