Akatsuki
Üye
TS Lovers 1.0 by. Akatsuki - Belle Trabzonspor Teması
Telefonumu aldığımdan beri Trabzonspor teması arayıp duruyordum. Ama dişime göre güzel bir tema bulamadım. Bende tema yapmaya karar verdim ve araştırmaya başladım
Carbide.ui programını buldum ve kurcalamaya başladım ve ilk temamı Trabzonspor için yaptım. Programı yavaş yavaş söktüm sayılır. Tema basit veya kötü olabilir ama yavaş yavaş yerine oturacak herşey. Zamanla yepyeni bir temanın ortaya çıkacağına inanıyorum. Kısacası boş zamanlarımda temayı daha çok düzenleyerek kusursuz hale getireceğim. O yüzden temayı indirip kullanacak olanlar ara sıra gelip sürüm kontrol ederse iyi olur 
Lafı uzatmadan ekran görüntüleri ve indirme adreslerini vereyim;
TS Lovers 1.0 Ekran Görüntüleri:
TS Lovers 1.0 İndirme Adresleri (Bol Alternatifli):
Tema çok yetersiz farkındayım ama 1 aydır ha bugün ha yarın diye ertelemekten birşey yapamadım. En azından bekleyeni olduğunu bilir daha çabuk bitiririm düşüncesiyle paylaşmaya karar verdim. Olur da yazı tipini beğenen olur diye onuda ekledim. Yazı tipini
Teşekkürler
Carbide.ui programını buldum ve kurcalamaya başladım ve ilk temamı Trabzonspor için yaptım. Programı yavaş yavaş söktüm sayılır. Tema basit veya kötü olabilir ama yavaş yavaş yerine oturacak herşey. Zamanla yepyeni bir temanın ortaya çıkacağına inanıyorum. Kısacası boş zamanlarımda temayı daha çok düzenleyerek kusursuz hale getireceğim. O yüzden temayı indirip kullanacak olanlar ara sıra gelip sürüm kontrol ederse iyi olur 
Lafı uzatmadan ekran görüntüleri ve indirme adreslerini vereyim;
TS Lovers 1.0 Ekran Görüntüleri:
TS Lovers 1.0 İndirme Adresleri (Bol Alternatifli):
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tema çok yetersiz farkındayım ama 1 aydır ha bugün ha yarın diye ertelemekten birşey yapamadım. En azından bekleyeni olduğunu bilir daha çabuk bitiririm düşüncesiyle paylaşmaya karar verdim. Olur da yazı tipini beğenen olur diye onuda ekledim. Yazı tipini
indirebilirsiniz.Teşekkürler

kardeş çok güzel yema eline sağlık fakat hesaplama foto düzenleyici video düzenleyici magaza yazılımgüncelleme mesaj okuyucu hava durumu office mobile bul one note brodcast kullanıcı kılavuzu zip my nokia nokia senk fm radyo sözlük microsoft app harita yükleyici kılavuzlar toplu taşıma sürüş sosyal operatör menüsü nokia internet radyo opera mini ikonlarınıda ekler misin mümkünse biliyorum çok şey istedim ama