Tromso Tranvası ardından resmi açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Tromso Tranvası ardından resmi açıklamalar
Şimdi terk edecek
misiniz Sayın Kıran?

Maç sonrasında Kıran'a, "Elenirsek Türkiye’yi terketmeliyiz" sözlerini hatırlatan taraftarlar, yönetimden G.Saray'ı terketmelerini istedi

Taraftarların yönerime öfkesi dinmiyor. 100. yılda kaçan şampiyonluk, transferde vaat edilenlerin yerine getirilmemesi, stat projesinde yaşanan hayal kırıklığı, büyük kaptanın camiadan dışlanması, Ribery'in elden kaçırılması... Son olarak ta UEFA'da köy takımı olarak adlandırılan Norveç temsilcisi Tromsö'ya karşı alınan beraberlik ve kupaya veda... Sabırlar taştı. Asbaşkan Turgay Kıran'ın maç öncesinde verdiği bir demeçte de dediği gibi "Tromso’ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye’yi terketmeliyiz" sözlerini hatırlatıyor ve yönetimi istifaya çağırıyor... Ayrıca Tromsö'ye elenerek UEFA Kupası grup maçlarına katılamayan Galatasaray, bu maçlardan kazanacağı stat geliri, reklam geliri, naklen yayın geliri ve de UEFA'nın galibiyetlere vereceği ödemelerden de oldu.

Şimdi herkes 2000 yılında UEFA Kupası'nı müzesine götüren G.Saray'ın hazin elenişinin ardından Galatasaray Yönetimi'nin alacağı tavrı merak ediyor...

Tromsö maçı sonrası Ali Sami Yen Stadı'nı dolduran taraftarlar yönetimi istifaya çağırdılar.

G.Saray Asbaşkanı Turgay Kıran'ın ilk maç sonrası 17 Eylül 2005 tarihinde Ali Naci Küçük imzası ile çıkan haberde Hürriyet Gazetesi'ne verdiği demeç şöyle:

"Elenirsek Türkiye'yi terkederiz"

G.Saray Asbaşkanı, ‘UEFA Kupası’nı kazanmış bir takımın, adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur. Ali Sami Yen’de fark atıp, yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

Avrupa kupalarındaki en başarılı temsilcimiz Galatasaray’ın 1 yıl aradan sonra çıktığı arenada, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisi Tromsö’ya 1-0 yenilmesinin yankıları sürüyor. Şok yenilgi ile hayal kırıklığına uğrayan sarı kırmızılılar elverişsiz iklim ve saha şartlarından yakınırken, Asbaşkan Turgay Kıran, 29 Eylül’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak rövanş için açık ve net konuştu. Kıran, ‘Tromsö’ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye’ye terketmeliyiz’ dedi. Turgay Kıran, şunları söyledi: ‘Norveç’te öyle bir zeminde mücadele etmek bile büyük bir işti. Futbolcularımızı bu yüzden tebrik ederim. O sahada nasıl ayakta durdular anlamadım.

Ama rakibi ciddiye almak zorundayız. Tromsö’nün fizik gücü gerçekten çok iyi. Sonuçta bizi yendiler. O maçla ilgili futboldan konuşmak da yanlış olur. Fakat şimdi İstanbul’daki maç büyük önem kazandı. UEFA Kupası’nı almış, tarihi başarılarla dolu bir Galatasaray’ın Tromsö gibi bir takıma elenmesi büyük bir rezillik olur. Eğer elenirsek Türkiye’de kimseye bunun açıklamasını yapamayız. Ancak bunlar yaşanmayacak. Ali Sami Yen’de kazanmaya, hem de fark atmaya mecburuz. Eğer, böylesine zayıf bir rakibe elenirsek, Türkiye’yi terk etmek zorunda kalırız. Ancak, biz hocamız Eric Gerets ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımıza söz veriyoruz; sahamızdaki maçta disiplinden hiç kopmadan mücadele edeceğiz ve farklı skorla kazanıp, tur atlayacağız. Önümüzdeki Vestel Manisa maçını düşünüyoruz.’


=====================================================
Albayrak fenalaştı!

Galatasaray-Trömsö maçı sonrası fenalaşan Abdurrahim Albayrak, Metropolitan Hastanesi'ne kaldırıldı. Eski yönetici Albayrak, yaklaşık bir saat hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abdurrahim Albayrak, "Tansiyonum çok yükseldi. Herhalde maça üzüldüm. Korkulacak bir şey yok. Sağlık durumum iyi" diye konuştu. Albayrak, Galatasaray'ın UEFA Kupası'na veda ederek, herkesi üzdüğünü sözlerine ekledi.

=====================================================
"Mart'a kadar görevdeyim"

Başkan Özhan Canaydın, UEFA Kupası’na veda edilmesinden sonra taraftarların protestosunu haklı buldu. Canaydın, küfürsüz ve kişiliğe rencide edici olmayan bütün protestoları doğal olarak kabul edeceğini açıklarken, "UEFA’da ve ligde iddialıydık ama UEFA gitti. Bu kasaba gibi bir şehrin takımını mutlaka yenmesi gerekiyordu" diye konuştu. Sportif açıdan başarısız olduklarını sözlerine ekleyen başkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Marka olarak değer kaybettiğimizi kabul etmiyorum. 25 bin olan forma satışı 152 bine ulaştı. Biz bu seneyi toparlanma dönemi olarak görüyorduk. Para problemi yüzünden imkanlar dahilinde transferler yaptık. Beceriksizler lafını asla kabul etmiyorum. Seyrantepe’deki stadın temelini aralık ya da ocak ayında atacağız. Şubat ayına kadar bir çok işi yapmam gerekir. Kendimi ispatlamalıyım. 2006 martına kadar görevdeyim."

20 kişilik bir grubun kendileri aleyhine sürekli çalıştığını belirten Özhan Canaydın, "Ben Galatasaray Kulübü’ne borcumu ödüyorum. Ciddi projelerin üzerinde çalışıyoruz. 131 milyon dolar borcumuz var. Bunu en aza indirmenin yollarını arıyoruz. Dönemimde belki Lucescu ile 1 sene daha çalışmalıydık. Bunu tek hatam olarak görebilirim" diye konuştu.


Kaynak: İHA
=====================================================

Taraftarımız üzülmekte haklı"

Galatasaray'da UEFA Kupası'ndan elenmenin şoku yaşanıyor. Tromso maçının ardından Galatasaray Sportif A.Ş. binası önünde toplanan öfkeli taraftarlar, çevik kuvvet ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırıldı. Güvenlik güçlerinin stattan ayrılmasının ardından Sportif A.Ş. binası önünde toplanan 20 kişilik öfkeli taraftar grubu, yönetim aleyhine slogan atmaya devam etti. Aracına binmek üzere binadan dışarı çıkan Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakırken, öfkeli taraftarların protestosuyla karşılaştı.

Taraftarlar, aracına binen Turgay Kıran'ın tebessümle ayrılmasına tepki gösterdi. Bir süre sonra dışarı çıkan ikinci başkan Ergun Gürsoy da taraftarların protestosuyla karşılaştı. Taraftarların protestosunu bir süre dinleyen Gürsoy, taraftarları yanına çağırarak konuşmak istedi. Taraftarlar, Turgay Kıran'ı ve başkan Özhan Canaydın'ı Gürsoy'a şikayet etti.

Taraftarların gerginliği devam ettirmesi üzerine Gürsoy, "Siz satılmış adamlarsınız. Yıllarca omuzlarınızda taşıdığınız adamlar hakkında nasıl böyle konuşursunuz. Takımınıza sahip çıkmalısınız" diyerek taraftarları sağduyulu olmaya çağırdı. Bir süre konuşarak taraftarları sakinleştirmeye çalışan Ergun Gürsoy, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Tromso'nun turu geçmesi karşısında büyük şok yaşadıklarını kaydeden Gürsoy, "Futbolda her şey var. Böyle bir takıma burada yenildiğimiz için çok üzgünüz. Taraftarımız da üzülmekte haklı. Ancak, tepkilerini bu şekilde ortaya koymaları yanlış. Yıllarca burada birçok başarıyı göğüslediğimiz gibi bu tür üzücü olayları da hazmetmeyi bilmeliyiz" dedi. Gürsoy, "istifayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise "Bu söz konusu olamaz. Burada görevli üst düzey insanlar, görevlerinin bilincindeler. Ne zaman ki, şartlar onu gerektirir o zaman da gitmeyi biliriz" cevabını verdi.

Taraftarın bu şekilde tepkisini sürdürmesinde basının da büyük rolünü altını çizen Gürsoy, yaptığı açıklamanın ardından bu tür olaylara prim vermemeleri için basın mensuplarının olay yerinden uzaklaşmalarını istedi.

Ergun Gürsoy, basın mensuplarının olay yerinden ayrılmasının ardından Sportif A.Ş. önünde taraftarlarla sohbet etti. Taraftarların takım ve projeler hakkındaki isteklerini dinleyen Gürsoy, kulübün elinden geldiği sürece stat ve diğer projeleri hayata geçirmeye çalıştığını söyledi. Taraftarların gerginliğini yatıştıran Gürsoy, taraftarların bu olumsuz tavırlarına son vermesini isterken, "Ben gerekirse çeker giderim, Pazar günkü maçta gelin aslanlar gibi takımınızı destekleyin, yalnız bırakmayın" diye konuştu.

Kaynak: İHA

=====================================================

Hasan Şaş: "Özür diliyoruz"

Teknik Direktör Eric Gerets, maçtan sonra futbolcuları Florya'da olağanüstü toplantıya aldı. Futbolcular, maç sonunda şanssızlıktan yakındı.

Hasan Şaş, "Hakan ağabey vurdu, ben vurdum olmadı. Orta yaptık olmadı. Bu kadar şanssızlık futbolda ender yaşanır. Bu takımla 100 maç oynasak, 99'unu kazanırız. Özür diliyoruz" dedi.

Hakan Şükür, vurdukları her topun kalecinin ayağından döndüğünü söyledi. Golcü futbolcu, "Yediğimiz gol ofsayttı. Herşey aleyhimize gelişti" yorumunu yaptı.


Kaynak: Milliyet

=====================================================

Gürsoy tekmelendi!

Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. Tur maçında Norveç'in Tromso takımına yenilerek kupadan elenmesi, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı. Öfkeli taraftarlar, 2. Başkan Ergun Gürsoy'u tekmeledi. Tromso maçı sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, stat önünde toplanarak Başkan Özhan Canaydın ve yönetim aleyhine tezahüratta bulundu. Protokol tribününden çıkarak Sportif A.Ş.'ye yürüyen Başkan Özhan Canaydın'ın çevresini saran sarı-kırmızılı taraftarlar, Başkan Canaydın'ı istifaya çağırdı.

2. Başkan Ergun Gürsoy da protokol tribünü önünde basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra Sportif A.Ş. binasına giderken, taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Öfkeli taraftarlar, pet şişe attıkları Gürsoy'a küfür edip tükürdü. Taraftarların tekmelerine maruz kalan Gürsoy, taraftarlara aynı şekilde karşılık verdikten sonra güvenlik güçlerinin yardımıyla stattan uzaklaştı.

Galatasaray taraftarları, Sportif A.Ş. binası önünde yönetimi istifaya çağırırken, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak lehine tezahüratta bulundu. Daha sonra Büyükdere Caddesi'ne yürüyen öfkeli taraftarlar, Galatasaray Store önünde barikat kuran Çevik Kuvvet ekiplerine yabancı maddeler attı.

Taraftarların protestosu sebebiyle Büyükdere Caddesi üzerinde trafik kilitlenirken, güvenlik güçleri öfkeli taraftarları dağıtmak için çalışıyor.

Kaynak: İHA
========
==Saygılar



====================================================
Bunu unutmuşum:

Futbolun acı tarafına şahit olduk"


Teknik direktör Eric Gerets maç sonrasında yaptığı açıklamada, "futbolun acı taraflarına şahit olduk" dedi. Gerets, deplasmanda zor şartlarda kaybettiklerini hatırlatarak,"Zor şartlarda kaybettiğimiz bir maçtan sonra işimizin çok zor olacağını biliyorduk. Maalesef böyle oldu. İkinci devre takımım başarılıydı. Hakan da oyuna girdikten sonra daha çok pozisyon bulduk. Şansımız bizden yana değildi. Futbol oynama isteğimiz yerindeydi, ama netice bunu yansıtmadı" dedi.

Rakibin, beklediği gibi oynadığını vurgulayan Gerets, "Kontrataklar yakalamaya çalışıyorlardı. Yediğimiz gol de ofsaytmış, İkinci devre takımım her şeyi ortaya koydu, tüm imkanları zorladı" ifadelerini kullandı.

Eric Gerets, bu maçın lige etkisinin olmayacağını savunarak, "Takımım her şeyini ortaya koyuyor. Taraftarımız bizi ne zaman, nerede destekleyeceğini çok iyi biliyor" diye konuştu.

Taraftarların protestoda bulunduklarının hatırlatılmasından sonra ise Gerets, Türkçe bilmediği için bunun farkında olmadığını ifade etti.

Belçikalı teknik adam, maça Hakan Şükür ile başlamamasının hata olup olmadığının sorulması üzerine diğer oyuncuların fizik güçlerinin daha iyi durumda olduğunu, burada teknik bir hata yapmadığını söyledi. Gerets, "Hakan dün sakatlık geçirdi. İğne yaparak oyuna aldık. Sağlık durumu çok iyi değildi. Oyuna girdikten sonra çok iyi oynadı, çok işler yaptı, ama birinci devre böyle başlasaydık kontratak yeme şansımız yüksek olacaktı" diye konuştu.

Gerets, oyuncu ve antrenör olarak çok maç yaşadığını ifade ederek, maçta hakemin ev sahibini desteklemediğini kaydetti.

Yedikleri golün ofsayt olmamasını umduğunu ifade eden Belçikalı teknik adam, "Ofsaytsa çok acı ve utandırıcıdır" diye konuştu.

Gerets, "Türkiye'de en iyi taraftara sahip oluduğumuzu düşünüyorum. Bu taraftar, bizi bu maçla değerlendirmeden, ligde yine yanımızda olacaktır. Bizi desteleyeceklerinden hiç şüphem yok" dedi.

Tromsö'de taktik bir hata olmadığını anlatan Gerets, "Ben kendimi tanrı olarak görmüyorum, ben de hata yapabilirim. Ama orada kornerden gelen bir gol taktik hata olarak görülemez" diye konuştu.

Maç öncesinde sabırlı olmak gerektiğini düşündüğünü anlatan Gerets, "Ancak sabırlı olmakla, kör atak yapmak arasında fark var. Kör atak yapılmamasını istemiştim" dedi.

Kaynak: AA
 


mavizeybek

mavizeybek

Üye
adamlar galatasarayı ne hale getirdiler yaw fenere gülüyorlardı şimdi kendi başlarına geldi nasıl bir duygu olduğunu sanırım çok iyi anlamışlardır.

neyse inşalla gelecek sene daha başarılı bir galatasaray izleriz şampiyonlar liginde!!!

:vur: :vur: :off: :vur:
 

slayer

Üye
yuh be..
bu rezillikten sonrada istifa etmiyor ya beni öldürecek bu adam
BJK'lı olarak üzülüyorum bu adamın hala GS'nin başkanı olmasına :off:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yönetim İstifa :eksi:

Bu yönetimle ne başarı gelir , ne de adam gibi futbolcu gelir.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gökhan bizim işçin daha iyi işte nasıl olsa bu senede şam.. :ehe:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yönetim :eksi:
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
YÖNETİM İSTİFA :eksi: :off:
 
Roy

Roy

Üye
Fenerbahçe alt yapıyı kurarken,stadı yaparken,tesisleri yaparken ve bu arada yıldız futbolcuları alırken ligde ve avrupada başarısız sonuçlar elde etmiş fakat camia kenetlenmiş ve istikrarla bu günlere gelinmiştir bu arada galatasarayda tam bir ağustos böceği-karınca hikayesindeki ağustos böceği rolünü 5 senedir oynuyor fener alt yapıyı kurarken gs miras yiyordu işte gelinen bu noktada artık ara iyice açıldı..gs'nin toparlanması için en az 4-5 sene gerekir..tabi bu arada fenerbahçe alıp başını gitmezse...
 

Aeon

Üye
Canaydın nasıl bir adamdır hala bırakmıyor yönetimi hala konuşuyor birsürü yalan dolan. Saha işi olmadı ,transferler olmadı ... Hangi yüzle o koltukta oturuyor bu adam ya deli olacam :off: :vur: :vur:
 
helper007

helper007

Üye
Fenerbahçe'nin alıp başını gitmesi zor.
Bir FB'li olarak Gs'ın yenilgisine değil UEFA puanımızın düşmesine üzülüyorum.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
GS li arkadaşlar yönetim konusunda canınızı sıkmanıza gerek yok nasılsa yakında seçim var CANAYDIN ın seçilmesi imkansız bence bi ara HALUK ULUSOY gelecek diye duymuştum iyi olur bence uzun zamandır GALATASARAY ın başına şöle cebi paralı bi başkan gelmemişti :DD
 
Roy

Roy

Üye
Originally posted by helper007@Sep 30 2005, 06:27 PM
Fenerbahçe'nin alıp başını gitmesi zor.
Bir FB'li olarak Gs'ın yenilgisine değil UEFA puanımızın düşmesine üzülüyorum.
[post=181735]Quoted post[/post]​
İnanmak başarmanın yarısıdır...inanarak her şartta desteklersen takımını herşeyi başarırlar...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 30 2005, 04:57 PM
Gökhan bizim işçin daha iyi işte nasıl olsa bu senede şam.. :ehe:
[post=181596]Quoted post[/post]​


Bir FB'li yönünden tabii ki de iyi :ehe:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Roy@Sep 30 2005, 06:20 PM
Fenerbahçe alt yapıyı kurarken,stadı yaparken,tesisleri yaparken ve bu arada yıldız futbolcuları alırken ligde ve avrupada başarısız sonuçlar elde etmiş fakat camia kenetlenmiş ve istikrarla bu günlere gelinmiştir bu arada galatasarayda tam bir ağustos böceği-karınca hikayesindeki ağustos böceği rolünü 5 senedir oynuyor fener alt yapıyı kurarken gs miras yiyordu işte gelinen bu noktada artık ara iyice açıldı..gs'nin toparlanması için en az 4-5 sene gerekir..tabi bu arada fenerbahçe alıp başını gitmezse...
[post=181725]Quoted post[/post]​


Galatasaray Alt yapı flan yapmıyoki hani ne yapıyo?
 

dj_scorpion

Üye
ya abi yapmayın be yıllardır bu takımı tutuyoruz hiçmi bole husrana ugramadık
ama bencede yonetim bu takımı bitirio
artık onunun kesilmesi lazım
saygılarrr...
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Hicbirisi Albayrak kadar GSli degil
 

CooL'n'Quiet

Üye
ben yönetimden gayet menunum :b
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Hepsi yalan dolan ... varsa yoksa Abdurrahim Albayrak.... Gerçek sevgi...
 

ekucuk

Üye
abi

gs'da borç çok
futbolcu yok
inanç yok
stat yok

yok yok yok

şiir gibi oldu yav :P

BJK'lı olarak üzülüyorum. Çünkü ne kadar iyi takımımız olursa okadar başarı ve puan gelir.

paran varsa ve bunu kullanan akıllı bir yönetim varsa başarı mutlaktır.

veya 2.seçenek

altyapıya yönelirsin iyi futbolcular çıkarırsın, oynatırsın, satarsın istediğin gibi

gs'da ikisi de yok, tromso maçında gol yemişsin hakan girdi sonra zafer
kim abi bu zafer, gs'ın yedekleri bile yok

Allah yardım etsin
 

Goldberg

Üye
trabzonu yenerek çıkışa geçeceğimize eminim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt