trident wt3 youtubeden video veya pixma compaq

Sponsorlu Bağlantılar

teomanata

Üye
şu harita olayını detaylı anlatacak birini bende arıyorum yok bilen bu sitede

specialtutku

Üye
bu dosya 10 kez indirebilir dito yoksa rapid üye girşimi gerek

theyureklicocuk

Üye
Arkadaslar youtubeden izlemek suan icin mümkün deil.Ama bir program var bunu telefonunuza atıp oradan izlemek istediginiz videoyu indirip izleyebiliyorsunuz.O programıda vereyim isterseniz indirin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

link arızalı bosuna tıklamayın

lazimotamaxicep

Üye
Youtubeden indirdiğim videoyu hiç çevirmeden telefona attım ve cam gibi açtı ama hiç internete bağlanıp youtubeden direk izlemedim ve açmadım üzerinde flv mp4 mp3 aac 3gp oynatan player var zaten

3cpaa

Üye
ben de wt3 aldım yenilerde . ama derdi tasası bitmedi wi-fi bağlantısı olmuo, internet paketiyle bağlanayım dedim hayır o da olmuo , son olarak mms geldi şaka gibi ama telefon açmıo.. ben mi anlamıorum tel mi arızalı anlamış deilim.. fikir werebileceğin bi nokta warsa yardımlarını beklerim.. şimdiden tşkkr ederim

--------------- Ekleme ---------------

wt3 aldım yenilerde , derdi tasası bitmedi.. ben mi anlamıyorum tel de mi sorun var çözmüş deilim . kablosuz bağlantı yapamıorum, internet paketi ile nete giremiorum son olarak ta mms geldi hata werio açmıo.. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. en azından bağlantı için ayar falan ... şimdiden tşkkür ederim

3cpaa

Üye
bende yeni aldım trident "w-t3" gayet memnunum. özellikle okula götürüyorum ki, ders gördüğüm sınıfın karşısında kablosuz bir modem var ve bende w-t3 ile bağlanıyorum tabiki modeme. bol bol net te geziniyorum... buda süper bi özellik bence bedava net i kullanıyorum. gayet memnunum valla...
ama şuan ki piyasada buna benziyen mp3 çalar felan varmış aypot mu ney bu telefonun tıpkısının aynısı....

trident w-t3 ile internet bağlantısı sağlayabildiğini söylemişin 10 gün oldu ben alalı konntöre verdiğim parayla ıphone alabiliridm müşteri hizmetleri yardımcı olamıo.. cihazı gönderin demekten başka bişey yapmıolar .. modemi görüo şifre giriorum ama bağlantı başarısız dio..bi de turkcell internrt paketim var ama ondan da bağlanamıorum ayarlar yuklendi ... yardım lütfeenn...

carsi33

Üye
Link Bozuk lütfen link'i yenilermisin benim mail'e atarsan çok sevinirim.. [email protected]

efesalih

efesalih

Üye
Bende almayı düşünüyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar kamerası nasıl iş yaparmı yoksa çokmu kötü

vyolcub1

Üye
açmıyor hemen hemen hiç bir tel bu video olayını açamıyo

gkngnr

Üye
Arkadaşlar Pixma Compeq kullanıyorum yaklaşık 20 gündür ve Youtube'den indirmeden direkt olarak videoları izleyebiliyorum, bilginize.

asyalıkurt

Üye
vallahi arkadaşlar sizden tek istediğim internetten video izleniyomu kesin ve biraz açık bi cevap yazarsanız sevinirim trident wt3 mü iyi yoksa wt11 mi hangisi şimdiden tşkr ederim

temasan53

temasan53

Üye
vallahi arkadaşlar sizden tek istediğim internetten video izleniyomu kesin ve biraz açık bi cevap yazarsanız sevinirim trident wt3 mü iyi yoksa wt11 mi hangisi şimdiden tşkr ederim

İzleyemezsiniz...W-T3 daha iyi......

pentagram35

Üye
Kardes algı sensörü var mı bide tırnakla dokunabiliyormusun :)

altundalserdal

Üye
benim dokunmatik uçtu gibi servise göndereceğim tridenti önermiyorum artık.bizzat aldım 4-5 ay iyi gidiyor sonra telefon kafayı yiyor

robcugirl

robcugirl

Üye
Youtubeden indirdiğim videoyu hiç çevirmeden telefona attım ve cam gibi açtı ama hiç internete bağlanıp youtubeden direk izlemedim ve açmadım üzerinde flv mp4 mp3 aac 3gp oynatan player var zaten
ya ben video izleyemiom bile açmıo neden ..yardımcı olsan

robcugirl

robcugirl

Üye
ya bi şey sorcam size allah için yardımcı olun nokia 6280 den mp4 biçiminde spr kaliteli videolar indirdim benim tele yolladım video yerinde bi nota var ve şarkı biçiminde olmadı yani görüntü yok ses var ya napcamm

Üst Alt