trident wt3 youtubeden video veya pixma compaq

Sponsorlu Bağlantılar

lşlşlş

Üye
    Konu Sahibi
trident wt3 youtubeden video veya pixma compaq
iyi günler
telefon alacağım ama karar veremiyorum.daha doğrusu yeterli bilgim yok
youtubeden istediğim telefonu izleyebilmek istiyorum.
pixmada izlenebiliyormuş.ama tam ekran
trident wt3 de program falan atınca izlenebiliyor mu?
lütfen özellikler kullananlar yardım etsinler

yeni kayıt oldum siteye.hoşgeldin hediyesi bilgilerinizi esirgemeyin lütfen:bye2:

• Beğen
Tepkiler: _serzeniş_

alpbike

Üye
izleyemezsın su sekılde cunkı youtube de vidyolar flv oldundan ben daha flv progran varmıdır bılmem ama acan tel gormedım .... hoş pc de bbıle 1 2 özel video programı harıcıde acan yok ....

lşlşlş

Üye
    Konu Sahibi
evet de internetten profram attıktan sonra izleniyomuş galiba bilgisi olan yazsın lütfen

ceylinberk

Üye
trident flv bazı mp4 ler mp3 ler baya bi açıyor. izleyebilirsin. ama direk girmeyi soruyosan tabiki hayır.

bestofjon

Üye
Arkadaslar youtubeden izlemek suan icin mümkün deil.Ama bir program var bunu telefonunuza atıp oradan izlemek istediginiz videoyu indirip izleyebiliyorsunuz.O programıda vereyim isterseniz indirin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

murad5858

Üye
ben bu gun wt3 aldım bıraz arastırıyım ayrıntılı bı bılgı werecegım :D

ceylinberk

Üye
kardeş bende almayı düşünüyorum.. nasıl bir cihaz?? Iphone benziyormu bayağı?

daha fazla özelliği var genel olarak :D kullanımı daha zevkli. ımmm tabiki iphone gelişmiş ram ve pc suite sahip her program özel oyunlar 3D ler yer (=

murad5858

Üye

ewt kardeş ıphone cok benzıyor boyut olarakta aynı özellık olarak neredeyse daha fazla özellık war her tlf nın farklı bı özellıgını keşfedıyorum gayet memnunum....

sebahattinART

sebahattinART

Üye
bende yeni aldım trident "w-t3" gayet memnunum. özellikle okula götürüyorum ki, ders gördüğüm sınıfın karşısında kablosuz bir modem var ve bende w-t3 ile bağlanıyorum tabiki modeme. bol bol net te geziniyorum... buda süper bi özellik bence bedava net i kullanıyorum. gayet memnunum valla...
ama şuan ki piyasada buna benziyen mp3 çalar felan varmış aypot mu ney bu telefonun tıpkısının aynısı....

murad5858

Üye
ewt kardeş ıphone cok benzıyor boyut olarakta aynı özellık olarak neredeyse daha fazla özellık war her tlf nın farklı bı özellıgını keşfedıyorum gayet memnunum....

BENDE koblosuz modemden ınternete gırıyorum ayrıca tlf ye modzılla firefox programı attım o net sayfalarını aynı pc dekı gıbı acıyor cok kullanıslı sende yukle emın ol nette daha buyuk zevk alırsın

oguz34fener

Üye
BENDE koblosuz modemden ınternete gırıyorum ayrıca tlf ye modzılla firefox programı attım o net sayfalarını aynı pc dekı gıbı acıyor cok kullanıslı sende yukle emın ol nette daha buyuk zevk alırsın

Nasıl program atılıyor telefona?

murad5858

Üye
Nasıl program atılıyor telefona?

kardeş programı bulup hafıza kartına atıyorsun sonra ona tıklayınca uzerınde yukle yazıyor tıklıyorsın %58 gelınce tlf hafızasımı yoksa hafıza kartına mı yuklensın dıye soruyor ben hep tlf yı secıyorum cunku ona cok daha hızlı yukluyor 2-3 sn suruyor... ayrıca cogunda ekranda sana guvenılmez mıdlet yazacak sen devam ete tıkla cunku her programa aynısını dıyor... yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :D

omerkurtoglu

Üye
kardeş wt-3'e ofis programı yükleniyor mu?

kamra30

Üye
arkadslar cok cabk bozulr dıe korkoyrm snucta cın malı. yaygn servıs agı var mı? pısman olmk ıstemıorm bnı aydnlatrsanz sewınrm.msn adresm [email protected] cwplarnızı burdan atabılırsnz ltfen kardesler yardmcı olun

BiBLiYoMaN

Üye
Ben de WT-3 almayı düşünüyorum videosunu çekip siteye atmanız mümkün mü acaba?Menüsü iPhone ile aynı mı?Merak ettğim birçok şey var kullanan birini arıyordum ben de :)

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
benzemesıne benzıyo ama dokunmatıgı sakat bende alalı 1 hafta olmadı telefon servıse gıttı suan ben bı de bolge bayisinden almıstım en güvenılır yerden sahte olması mumkun degıl ama suan kı aklım olsaydı o telefonu almazdın :vur

musfat41

Üye
YA KaRDEŞ TRİDENT TW3 BEND EALDIM AMA YOUTUBE VE FACEBOOKTA VİDEOLARI SEYREDEMİYORUM TELEFON HARİKA AMA TEK ORUN O SEN ÇÖZEBİLDİNMİ BU SORUNU BANA MAIL ADRESİME CEVAP VERİRSEN BU KONUYLA İLGİLİ ÇOK SEVİNİRİM
[email protected]

_serzeniş_

Üye
interneti nasıl bedava onu açıklar mısınız? tşk ler

esmeral77

Üye
Merhaba arkadaşlar.Size sormak istediğim Trident W-T3 ile ilgili nasıl program atabilirim yada bununla ilgili video nasıl izlerim geniş olarak açıklayacak Pröfesyonel arkadaşlardan yardım istiyorum.Nasıl yapayım neyi nereye kopyalayayım YADA EN ÖNEMLİSİ hangi WEB adersine girip indireyim BU ÇOK ÖNEMLİ BENİMİÇİN VİDEO İZLEMEK VE HARİTA PROGRAMINI NERDEN VE NASIL YÜKLEYEBİLİRİM bilen arkadaşlardan yardım isitoyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum...

Üst Alt