trident wt3 pin istiyo sonra sim kart takın diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayfunsg

Üye
    Konu Sahibi
trident wt3 pin istiyo sonra sim kart takın diyor
trident wt-3 telefonum var. yeni garantiden geldi. yeni yazılım yüklemişler. yazılımdan mıdır bilmiyorum vodofone sim kartımı görmüyor.hattım kesinlikle bozuk değil diğer tüm telefonlarda çalışıyor. dedimki belki sadece benim sim kartımı görmüyor heralde. 10 tane sim kart denedim 5-6 tane si çalıştı gerisi çalışmadı. telefon açılırken pin kodu istiyor giriyorum sonra sim takın diyor. turkcell hattımda sim 1 de sorunsuz çalışıyor sim 2 ye takınca nadirde olsa acil durum yazıyor lütfen yardım

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam ya sım kart yuvası arızalanmıştır yada yazılımsal hata meydana gelmiştir..genelde teknik servisler yaptım der fakat aynı şekli ile gönderirler..cihazı test etmeyi bile düşünmezler..

tayfunsg

Üye
    Konu Sahibi
sim kart yuvası bozuk değil turkcell ve avea sorunsuz çalışıyo vodafone sim kartların bazılarını kabul etmiyor bazılarınıda kabul ediyor

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam garip bir durum fakat akla ilk gelen budur daha önce bir arkadaşın başına da gelmişti sım kart yuvası bozuk olduğu tespit edildi...
sim kart yuvası bozuk değil turkcell ve avea sorunsuz çalışıyo vodafone sim kartların bazılarını kabul etmiyor bazılarınıda kabul ediyor

tayfunsg

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sanırım sim kart bozuk diğerde telefonda vodafone çalışıyordu 10 dk önce oradada çalışmamaya başladı

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

tayfunsg

Üye
    Konu Sahibi
vodafone diğer telde çalışmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt