Arkadaşlar ben triden wt3 marka cep telefonu aldım.Başımdan geçenleri anlatim alıp almamak size kalsın.Aldığım gün dokunmatik ekran bozuldu.Ertesi gün aldığım bayiye gittim.Şikayetimi söyledim.Hemen değiştirdiler,fakat verdikleri telefon kullanılmış bir telefondu.Büyük ihtimalle arızalı diye değiştirdikleri telefonu bana yine verdiler.Aldığım bayiye söyledim bunu içinde tozlar var bu kesinlikle kullanılmış telefon diye uyardım,fakat ilgilenmediler.Mecburen zaman uzamasın diye aldım.Aldığım ikinci telefon iki gün sonra yine arıza yaptı.Sim iki yuvası bir süre sonra sim kartı tanımamaya başladı.Bayiye yine gittim,bana sim kartımın versiyonunun düşük olduğunu versiyon yükseltince düzeleceğini söylediler.Telsim bayisine gidip versiyonunu yükselttim.Ertesi gün yine aynı hatayı verdi.Diğer sim kartıda takınca yine aynı sorunla karşılaştım.Bozuk halde bayiye gittim.Telefonu incelediler evet arızalanmış deyip beni servise yönlendirdiler.Bu aradaki 10 dakkalık bölümde 1 eya 2 adet triden telefon daha geldi bozuldu diye.Servise gittim bu telefon çalışıyor bunu kontrol etmemiz lazım dediler.Bayiniz bozukluğunu gördü telefonu değiştirin daha 3 günlük telefon desemde kabul ettiremedim.Buradaki yarım saatlik bölümde 2 adet daha trident marka telefon bozuldu diye sahipleri tarafından servise getirildi.Kısacası arkadaşlar ucuz etin yahnisi yenmiyor.Ayrıca kimle konuştuysam wirilessleri çalışmıyor.Çalışan çok ender.Program yüklemek neredeyse imkansız.Artık karar sizin.Ben bir hata yaptım alarak sizin aynı hataya düşmenizi istemem.