Trident wt3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

umurhann

Üye
ben girdim dowlanda basıyorum ama bir önceki sayfaya geri dönüyor bide oyunları nasıl yüklüyoz wt3 e acaba cevap lütfeennnn

gold-king

Üye
bende wt3 kullanıcısıyım ilk önce ekran piksel oyun için 320*480 telefon çok güzel çok begendim özellikleride çok güzel kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim alabilirsiniz gönül rahatlığıyla kamersı gündüz çok güzel çekiyor akşam biraz kötü ama almaya deger oyun program atılıyor denedim kötü yorum yapanlara bakmayın siz .

bberatt_16

Üye
arkadaşlar ben oyunları yükledim bir yere kadar gidiyo dewamı açılmıyoo yardımcı olur musunuzz

gold-king

Üye
ekran boyutuna uymadığı için açmaz.

xlordkralx

Üye
ben girdim dowlanda basıyorum ama bir önceki sayfaya geri dönüyor bide oyunları nasıl yüklüyoz wt3 e acaba cevap lütfeennnn

Umurhan siteye bende baktım indirceğin oyunun oldu yerde load var ona tıklıcan :D Bu arada güzel telefon alalı 3 gün oldu ama baya alıstım hele internet olayı komsudan cekiom :D

Millet varsa eğer düzgün başka sitelerde önerirseeniz sevinirim :D

tcepni

Üye
bende de wt3 war tuş açarken titreşim oluyor onu nasıl kapatabilirim arkadaşlar

altundalserdal

Üye
ayarlardan galiba?

levasal

Üye
Arkadaşlar ben triden wt3 marka cep telefonu aldım.Başımdan geçenleri anlatim alıp almamak size kalsın.Aldığım gün dokunmatik ekran bozuldu.Ertesi gün aldığım bayiye gittim.Şikayetimi söyledim.Hemen değiştirdiler,fakat verdikleri telefon kullanılmış bir telefondu.Büyük ihtimalle arızalı diye değiştirdikleri telefonu bana yine verdiler.Aldığım bayiye söyledim bunu içinde tozlar var bu kesinlikle kullanılmış telefon diye uyardım,fakat ilgilenmediler.Mecburen zaman uzamasın diye aldım.Aldığım ikinci telefon iki gün sonra yine arıza yaptı.Sim iki yuvası bir süre sonra sim kartı tanımamaya başladı.Bayiye yine gittim,bana sim kartımın versiyonunun düşük olduğunu versiyon yükseltince düzeleceğini söylediler.Telsim bayisine gidip versiyonunu yükselttim.Ertesi gün yine aynı hatayı verdi.Diğer sim kartıda takınca yine aynı sorunla karşılaştım.Bozuk halde bayiye gittim.Telefonu incelediler evet arızalanmış deyip beni servise yönlendirdiler.Bu aradaki 10 dakkalık bölümde 1 eya 2 adet triden telefon daha geldi bozuldu diye.Servise gittim bu telefon çalışıyor bunu kontrol etmemiz lazım dediler.Bayiniz bozukluğunu gördü telefonu değiştirin daha 3 günlük telefon desemde kabul ettiremedim.Buradaki yarım saatlik bölümde 2 adet daha trident marka telefon bozuldu diye sahipleri tarafından servise getirildi.Kısacası arkadaşlar ucuz etin yahnisi yenmiyor.Ayrıca kimle konuştuysam wirilessleri çalışmıyor.Çalışan çok ender.Program yüklemek neredeyse imkansız.Artık karar sizin.Ben bir hata yaptım alarak sizin aynı hataya düşmenizi istemem.

okyanus6666

Üye
sakın almayın.ben aldım hemen bozuldu.

umut erdem

Üye
arkadaşlar telefonu ne kadar temiz özenli kullansanızda bi yümüşak yere düştümü ekran camı kırılıyor ve iyi yazanlara kanmayın sakın almayınnnn

25er25

Üye
arkadaşlar bu tridentlerin iki modeli var birincisi harbi trident firmasının bayiliğinde olup dükkanlarda satılan. bir de internet üzerinden satılan dükkanların internetten aldığı telefonlar var... ben de wt-3 almayı planlıyorum elimle de inceledim nazik bir telefon ve rahat kullanışlı tek bir sorunu qwerty klavye mevcut mu çözemedim biraz uğraştıracağa benziyor. Ama .jar olan herşeyi açabilirsiniz sıkıntınız olmasın.. :)

myste

Üye
Trident wt3 kullanan arkadaşlara soruyorum acaba t3 de msn var mı maillere bakabilir miyim LÜFENNNNNNNNNNNNNNNN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLL

theyureklicocuk

Üye
5para etmez sakın alma

--------------- Ekleme ---------------

yaa ben farklı bi tel mi kullanıyom ewimin yannda internet kafe var 3tane wireless var yine de baglanamıyom dokunmadık berbat wt2nnki daha iiydi telefonun garantisi ii degil telefonu garantiye gonder 1ayda gelmyior

dragonight

dragonight

Üye
yaw bende de w-t3 var ama dokunmatiği berbat java oyun yükleyemiyom ya da ben bilmiyom bi yardım etseniz ?

theyureklicocuk

Üye
yok krdes senin bilip bilmemenle alakası yok telefon adi

gold-king

Üye
böyle söyleyenlere inanmayın ben trident wt3 kullanıcısıyım telefonu yerde düşürdüm hiç birşey 0olmadı ne ekranı kırıldı ne de başka bişi neden yapıyolar bunu bilmiyorum tridenti kötülemeye çalışıyorlar kanmayın ben kullanıyorum çokda memnunum milletin sözüne bakmayın başta servisi çok kaliteli hiç düşünmeden alabilirsiniz.

rambo1993

Üye
evet yha tridenti kötülemeye ndn çalıştıklarını anlamıyorum gerçek ıphoneden fazla özellik var bnde kullanıyorum wt-3 dokunmatiği biraz dandik olmuş ama bnm telefonumun ekranı kırık dokunmatik ekranı ama halada çalışıyor msn facebook herşey var almanızı tavsiye edrm

theyureklicocuk

Üye
ekrnda cizgiler cıkmaya basladı daha alalı bi ay oldu garanti desen wt2 gonderdm telefon kayboldu arkadaslar size ylan mı soyleyyim bir ay gecti tel gelmedi teli aldıgım yerde bana wt3verdi kamera 2mp diolar onu dienn gelmisini gecmisini s......... nerde 2mp

--------------- Ekleme ---------------

Trident wt3 kullanan arkadaşlara soruyorum acaba t3 de msn var mı maillere bakabilir miyim LÜFENNNNNNNNNNNNNNNN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLL

var tbi neden olmasın telin kendisinde yuklu zaten

XgenoaX

XgenoaX

Üye
telefonu kötülemek için bisürü şey uyduruyonuz
bnim genoayla aynı para 10 kat daha iyi genoayı bi düşürdüm camı hemen çizildi bu yerlerde yaşıo hiç bişi olmadı
wifida süper çekio
1 hafta oldu hiç bi sorun çıkarmadı
bi tek sensörlü oyun yüklenmiyo o kadar
300 tl lik telefondan daha ne bekliyosunuzki ??

robcugirl

robcugirl

Üye
ya yüklüde msn açmıo . faceye girio nete girio ekran şık dokunmatik wave gibi deil ama iyi sekiz hafızayı kaldırıo bi ben msn e giremiom ayrıca kulaklık ve dokunmatik sorunu olanlar garantiye gönderin orjinal kulaklık gelio ve ekranı değişio 11 gün sürüo gelmesi tridenti kötülemeyin on numara tel bi msn sorunum var onuda çözecem daha ne istiyolar anlamdm ya ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt