Trident wt3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

xmemo2

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt3 hakkında
Arkadaşlar bişey soracam ben trident wt3 alacamda bi açıklarmısınızn asıl bi telefon bide telefonu yan yatırınca ekran yan dönüyomu??

• Beğen
Tepkiler: wvjetta

arthas1234

Üye
hayır bendede var

coder_84

Üye
hocam video izlerken falanda mı yan dönmüyor ? nasıl telefon iyi mi ? kamerası benim için önemli değil program , oyun yüklensin ve dokunmatiği iyiyse alacağımda önerirmisiniz bu dediklerm çerçevesinde gerisi önemli değil o kadar ?

omer1230

omer1230

Üye
trident s193 e bakmanı öneririm

DeNvEr64

Üye
ben dün aldım bu telefonu baya inceledim gayet güzel.dokunmatiğide bi o kadar kolay ve kullanışlı.kullanmayan arkadaşlar gördüğü kadarıyla yorum yapmasın lütfen.wifi konusuna gelince ewimde wifi modemimden her siteye girebiliyorum.ha şöle bi durumla karşılaştım bazı eklentisi olan sitelere giremiyosun.program yüklemedim daha ama program yükleniliyo bunu gördüm.şu anda incelemedeyim daha güncel bilgilerimide paylaşıcam

temasan53

temasan53

Üye
Arkadaşlar bişey soracam ben trident wt3 alacamda bi açıklarmısınızn asıl bi telefon bide telefonu yan yatırınca ekran yan dönüyomu??

Telefon çok güzel ve kaliteli....Sadece Resim ve Video izlerken Ekran yan dönebiliyor....

sebahattinART

sebahattinART

Üye
bendede w-t3 var gayet güzel ve kullanışlı... ben okula götürüp modem üzerinden program - oyun - cideo klip aklına ne gelirse indire biliyorum ... video ya gelince yan çevirince tam ekrana geçiyor ne güzel ... içinde hareket sensörü olduğu için hareket ettirince tam ekran yada radyoda felan müzik değiştire biliyorsun .... ZATEN TİPİ YETER "W-T3" ün görenler imreniyor valla... 1 aydır kullanıyorum hiiç bii şikayetim yok kardeş.. almayı düşünürsen sana birde site önerim ücretsiz W-T3 e uygun oyunlar programlar indirebilirsin.. """""SEFAN.RU""""" siteye gir ve yukardaki ingiliz bayrağına tıkla ve ingilizce olarak "FREE DOWNLOAD" a gir oradanindirirsin artık "W-T3" e göre herşey.. her telefon boyutuna göre oyunlar var bizimki """"640x360"""....:aha::aha::aha:

dennisd

Üye
Dostum yorumun ve verdigin ekran bilgisi icin cok cok tesekkürler,oyun konusunda cok isime yaradı..Ama ufak bi düzeltme yapayım sanırım 640*360 degil de 360*640 olacak bulacagımız oyunların ayarı :oke:

Tekrardan tesekkürler.

teomanata

Üye
bendede w-t3 var gayet güzel ve kullanışlı... ben okula götürüp modem üzerinden program - oyun - cideo klip aklına ne gelirse indire biliyorum ... video ya gelince yan çevirince tam ekrana geçiyor ne güzel ... içinde hareket sensörü olduğu için hareket ettirince tam ekran yada radyoda felan müzik değiştire biliyorsun .... ZATEN TİPİ YETER "W-T3" ün görenler imreniyor valla... 1 aydır kullanıyorum hiiç bii şikayetim yok kardeş.. almayı düşünürsen sana birde site önerim ücretsiz W-T3 e uygun oyunlar programlar indirebilirsin.. """""SEFAN.RU""""" siteye gir ve yukardaki ingiliz bayrağına tıkla ve ingilizce olarak "FREE DOWNLOAD" a gir oradanindirirsin artık "W-T3" e göre herşey.. her telefon boyutuna göre oyunlar var bizimki """"640x360"""....:aha::aha::aha:
aynen katılıyorum söylenecek pek birşey kalmamış , site de güzel .. tşk.

cutur007

Üye
merhaba
bu telefonu dün aldım.Ama arka kapağını bir türlü açamadım.yardımcı olacak arkadas varmı.geldiği gibi duruyor daha :)

besiktasim63

Üye
arkadaşım çok teşekkür edeerim verdiğin site bilgileri için bütün indirdiğim oyun ve programlar trident-wt3 telefonuma uygun ve sorunsuz çalışıyor.

ejderfatih4234

Üye
yanlız bir şey soracagım bunlar demo mu

--------------- Ekleme ---------------

bunun önünde kamerası var mı acill lütfen wt2 mi bumu?:nono:

gaffurchar

gaffurchar

Üye
önde kamerası yok zaten 3g olmadığı için pek lazımda olmaz gibime geliyor

fenerbahcearena

Üye
arkadaşlar şuan şirketteyim deneyemedim bende 3 gün oldu alalı sormak istediğim birşey var bu telefonda ıphone gibi sensorlu oyun varmı var ise yüklemeyi nasıl yapacagım. yardımcı olursanız sevinirim.

volf27

Üye
telefonda sensör var arkadaşlar.
benim sormak istediğim vt 3 lerde(en azından benımkı oyle)on tarafında kaliteli bir jelatın yok cabucak yıprandı vt2 var arkadasta jelatını cok guzel ve aynı jelatınden pıyasada bulamıyorum.arabalara çekilen ziebart diye birşey var çektirsem nasıl olur acaba veya daha başka önerisi olan varsa yapabiliriz.fikirlerinizi bekliyorum.

vyolcub1

Üye
video oynatırken yan döner resimlere bakarkende

efesalih

efesalih

Üye
Arkadaşlar bende aldım ama sizin söylediğiniz gibi kötü bir telefon değil resimde koyacağım bakarsınız olurmu hatta ve hatta 5800 da 70 mb dahili hafıza var wt3 te ise 128 mb dahili hafıza var

GrCnBz

Üye
wt 3 te ekran aydınlıkta görünmüyor ekranı ayarlamak için ince ayar varmı yardımcı olabilirmisiniz.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
beniç nacizane yorumumdur bence hiç alma boşa para vermiş olursun bak ben aldımda 4. gün garantiye verdim 15 günü geçti hala yok telefon almayın alcaksanız gidin adam gibi nokia alın para veriosunuz sonuçta

ramirezzz80

Üye
Bende başta beğenmedm ama kullandıkça telefona alışmaya başladım güsel kullanışlı ilk arka kapagını açarken baya bi zorlandım elimde kalıordu:)
kurcaladıkça daha güsel özellikleride mevcuttur eminim ben alalı 3 gün oluo memnunum tavsiye ederim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt