Trident WT2 - Guvenlik kodu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

malyec

malyec

Üye
    Konu Sahibi
Trident WT2 - Guvenlik kodu Sorunu
Trident WT2 telefonumda telefondaki kişileri silmek istiyorum ama bi kod girin diyor. telefonun Kitapçıgına baktım 1234 diyordu.o şifreyi denememe ragmen olmadı YardımLarınızı Bekliyorum arkadaşLar AciLen :pro:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar bilen yokmu. bugun komple grevmi yapıyorsunuz yoksa :)

Odysseus

Odysseus

Üye
1122 dener misin ?.

frk_25

Üye
EVet 1122 kodu Tridentlerin Tüm telefon Kodları 1122 Genelde Çin malı Telefonların çoğu böle yanii:)

eronlu

Üye
Abi Ben yeni bi tel aldm kingson e72 sanırım bazı yerlerdede trident e72 die geçio ama üzerinde nokia yazıo herşeyi çok iyi ama menüde rehberde filan bişeyin üzerine gelince arkada açık mavi bi dikdörtgene alıyo beyz yazıda hiç gözükmüo tema filanda sallayınca değişio dediler ama tema değişmeyo sadece arka plan değişiyo yardımcı olursan çok iyi olur şimdiden teşekürler...:bigstar::ah:hmmm

frk_25

Üye
Kardeş Temadan kaynaklanan deiş dicemm nasıL deişcenkii çin mallarına tema yüklenmiyo kendi içlerinde oluyo tema bir yada birkaç tane

malyec

malyec

Üye
    Konu Sahibi
Aynen 1122 miş. Kullanım Klavuzunda 1234 yazıyodu ama :).Nede olsa Made in china :D Saolun TeşekkürLer ;)

ahey ahey lili

Üye
1122

omerkurtoglu

Üye
Trident WT2'de java tabanlı ofis uygulamaları açılıyor mu?

theyureklicocuk

Üye
java tabanlı herseyi acıyor kardes sen rahat ol bilgisayar gibi telefon

elfb5

Üye
bnmde trident wt2 tlfnm var ama surukle ac yaparken cıkan sesi biturlu kapatamadm eger nasıl yapıldıgını blen arkadas varsa yardmcı olsnnnnnnn

elfb5

Üye
cewapppppp yazınnnn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

furkantel

Üye
selam arkadaşlar senin sürekle açın çözümünü biliyorum trident wt2 den kullanıcı profillerine gir oradannnn sessize e o yoksa topşantıya al onu yapamıyorsan da bi yolu daha var.telefonun altında 4 tane yer varya sms-m.çalar vb. şeyler orada telefon resimi olansı seç orada sana numara yazma yeri gelecekk oradaki kare tuşuna basılı tut sesis aktif diyecek benimki trident wt3 bende olanın aynısını söledim sen bunu dene çalışmassa bana tekrar dön bişiler yaparız sana elimden geldiği kadarıyla yardım ederimmm....

ahmedinejad81

Üye
elfb5 .... önce ayarlar sonra telefon ayarları 12 numaralı seçeekte slide unlock audio setting yazan yeri değştiriyosun

yu$uf

Üye
Arkadaşlar bn trident wt 2 kullanıyorum telefon kilidinin şifresini buldum ama o şifre bi işe yaramıyo. sürükle aç tan sonra çıkması gerekmio mu ? yani telefon kilidi bu telefona koyunca bi ise yaramaz.:bilmm

molell

Üye
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:vur:vur:vur:bann::bann::bann::bann::aman2::aman2::op::off::sarıl:

Üst Alt