arkadaşlar ben 26 03 2010 tarihi itibari ile kullanmaya başladım w t3
özellikler çok iyi çakma çin malı falan ama i phone ile aynı özellikler işte...
bilgisayara bağladım rehber i yükleyeyim diye. telefon hafızasını görüyo yığın bellek olarak
ama com port, web cam, ve diğer yükleme özelliğini çalıştırmıyodu. aradım müşteri hizmetlerini
telefonu gönderin dediler. daha yeni aldığım telefon arkadaşım neden göndereyim dedim. aldığım yer ile görüştüm. onlar zaten keşme keş...
2 hafta geçti telefonun şarjı bitti. kapandı. evde şarj a taktım. açtım telefonu. pin kodunu giremiyorum
dokunmatik çalışmıyor.
aradım servisi, bu arada öyle 4-5 servis var diye yazıyolar ama hiç biri bi işe yaramıyo.
antalyada benim evin dibinde yetkili servis var. ama istanbula gönderin dediler.
yani bunlar yetkisiz servis...
gönderdim 1 hafta içinde çözer gönderirirz dediler
cihaz tam 1 hafta sonra geldi. servis raporuna göre kontrol edilmiş ve cihaz kullanıma hazırdı. ekranı değiştirmişler.
bağladım bilgisayara yine aynı sorun
com port dan bağlan diyorum
bağlantı kuruluyor diye yazı çıkıyo. bilgisayar da yazılımı yüklüyo diyo... 3-5 saniye geçmeden telefon sanki kabloyu çıkarıp takmışım gibi tekrar başlatıyo bağlantıyı...
aynı sorun devam ediyo yanii...
servisi aradım tekrar yine aynı şey... gönderin gönderin gönderin...
tamam ürünün onarımını sağlarsın da, bu kadar sorumsuz bi servis olamaz. ürünün iki şikayeti varken birini onarıyosun birine bakmaya tenezzül bile etmiyosun...
elimde kontrol edilmiştir diye fiş de var...
tek isteğim şimdi o hatanın düzeltilmeden bana gelmesi.
2 kez gelip de 3. ye gönderirsem o zaman para iadesini isteyebiliyorum.
bir daha mı çin malı, bir daha mı trident....
sakın almayın sakın...
elektronik şans işi derim hep ama bu kadar da değil. sorunlu ürünler aldığım oldu bilmeden ama hep değişim sağladım. ilk kez servise gönderdim... ama burnıumdan geldi...
ne demişler...
UCUZ ETİN YAHNİSİ....