Trident wt-3 usb sıkıntısı yardım edebilecek olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

DELİ BALTA

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt-3 usb sıkıntısı yardım edebilecek olan var mı?
Arkadaşlar telefon trident wt-3 usb kablosuyla bilgisayar bağlıyorum. Bilgisayar görmüyor.

Ben mi bir hata yapıyorum Bu sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olur musunuz?

e-kitap yüklemek istiyordum yapamadım. w-landan girip yapayım dedim olmadı,powerzip falan indirdim ama kuramadım yardımcı olun!

ucx

ucx

Üye
wt3'ü bilgisayara bağladığın zaman telefonun ekranında bikaç seçenek çıkacaktır. O seçeneklerden en üsttekine yani BELLEK YIĞINI'na tıklayacaksın ve ilk kez okuyacağı için bi 2-3 dakika elleme telefona bilgisayar tanısın iyice.
Bekle bakalım en fazla 5 dk bekle yine olmazsa kasanın arka tarafına veya ön tarafına tak usb'yi (önceden nerde takılıysa tam tersine takıcaksın yani)

e-kitap olayını bilmiyorum ama biraz bilgi edinip aktarıcam buraya.

Selametle;

DELİ BALTA

Üye
    Konu Sahibi
SAYIN UCX; İLGİLENİP CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Her türlü denedim, ekranda ne bilgisayarda ne de telefonda seçenekli bir ekran açılmadı. kabloyu bağlayınca direk usb den şarja geçiyor hala bir çözüm bulamadım.

e-kitap konusunda bilgi edindiyseniz paylaşırsanız sevinirim.

ucx

ucx

Üye
SAYIN UCX; İLGİLENİP CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Her türlü denedim, ekranda ne bilgisayarda ne de telefonda seçenekli bir ekran açılmadı. kabloyu bağlayınca direk usb den şarja geçiyor hala bir çözüm bulamadım.

e-kitap konusunda bilgi edindiyseniz paylaşırsanız sevinirim.

Allahallah. Durumunuzu trident'e ilettim fakat birde yeni kablo alıp deneme imkanınız var mı acaba ?

E-kitap hakkında hala bilgi edinemedim, dürüst olmam gerekirse zahmet edip bakmadım fakat telefonunuza e-kitap atabilmek için yine bilgisayardan bağlanmanız gerekiyor =/

ahmetkahraman12

Üye
arkadaşlar lutfen yardım edin acil sıkıntı telefonumun markası trident mb888t kendi hafizasi 761 kb bunu yükseltmek için bildiğiniz bir şey varmı. bi,liyorsanıoz lütfen paylaşin telefona hiç birşey yüklayemiyorum

ucx

ucx

Üye
arkadaşlar lutfen yardım edin acil sıkıntı telefonumun markası trident mb888t kendi hafizasi 761 kb bunu yükseltmek için bildiğiniz bir şey varmı. bi,liyorsanıoz lütfen paylaşin telefona hiç birşey yüklayemiyorum

Bu durum beni aşar, başka yardım edende çıkmaz sanırım. Müşteri hizmetlerine ilet istersen bu durumu.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefon trident wt-3 usb kablosuyla bilgisayar bağlıyorum. Bilgisayar görmüyor.

Ben mi bir hata yapıyorum Bu sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olur musunuz?

e-kitap yüklemek istiyordum yapamadım. w-landan girip yapayım dedim olmadı,powerzip falan indirdim ama kuramadım yardımcı olun!

Tridentin cevabını aynen aktarıyorum.

SAYIN ERAY ÇETİN ,
Öncelikle TRIDENT tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz,

Cihazınızı usb kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra, ekranda çıkan “yığın depolama” yı seçmeniz gerekmektedir. Eğer yinede sorun yaşıyorsanız;
Cihazınızın şikayetini belirterek ve usb kablo ile birlikte, ARAS KARGO 444 2552 İLE ÜCRETSİZ olarak aşağıdaki adresimize gönderebilir misiniz.Cihazınız bize ulaştırıldıktan sonra gerekli işlemler yapılacaktır. Şikayetleri giderilmiş olarak tarafınıza gönderilecektir. TEKNİK DESTEK İÇİN aşağıdaki irtibat telefonuyla bize ulaşabilirsiniz.

İYİ GÜNLER DİLERİZ.

Saygılamızla,
EVŞİN ELEKTRONİK
TRIDENT
Adres:Yakuplu Merkez Mahl.Çukurbosna Yolu Ankara Cad.No:5 YAKUPLU/BEYLİKDÜZÜ/İST
Tel: 0 212 875 55 66

volf27

Üye
dostum yüklediğini belirtmemişsin ama söyle bir durum var pc ye MTK 62 35 diye port tanıtmak için bir program tanıtman gerekir daha sonra telefonu pc ye baglayacaksın e kitap olayıba gelince okumak istediğin kitabı fareyi sağ tıklayınca metin belgesi var oraya yapıştır UTF8 formatıyla farklı kaydet telefondada utf8 seçili olmalı hafıza kartına göm açılacaktır

Okocha26

Üye
arkadaşlar ben 26 03 2010 tarihi itibari ile kullanmaya başladım w t3
özellikler çok iyi çakma çin malı falan ama i phone ile aynı özellikler işte...
bilgisayara bağladım rehber i yükleyeyim diye. telefon hafızasını görüyo yığın bellek olarak
ama com port, web cam, ve diğer yükleme özelliğini çalıştırmıyodu. aradım müşteri hizmetlerini
telefonu gönderin dediler. daha yeni aldığım telefon arkadaşım neden göndereyim dedim. aldığım yer ile görüştüm. onlar zaten keşme keş...
2 hafta geçti telefonun şarjı bitti. kapandı. evde şarj a taktım. açtım telefonu. pin kodunu giremiyorum
dokunmatik çalışmıyor.
aradım servisi, bu arada öyle 4-5 servis var diye yazıyolar ama hiç biri bi işe yaramıyo.
antalyada benim evin dibinde yetkili servis var. ama istanbula gönderin dediler.
yani bunlar yetkisiz servis...
gönderdim 1 hafta içinde çözer gönderirirz dediler
cihaz tam 1 hafta sonra geldi. servis raporuna göre kontrol edilmiş ve cihaz kullanıma hazırdı. ekranı değiştirmişler.
bağladım bilgisayara yine aynı sorun
com port dan bağlan diyorum
bağlantı kuruluyor diye yazı çıkıyo. bilgisayar da yazılımı yüklüyo diyo... 3-5 saniye geçmeden telefon sanki kabloyu çıkarıp takmışım gibi tekrar başlatıyo bağlantıyı...
aynı sorun devam ediyo yanii...
servisi aradım tekrar yine aynı şey... gönderin gönderin gönderin...
tamam ürünün onarımını sağlarsın da, bu kadar sorumsuz bi servis olamaz. ürünün iki şikayeti varken birini onarıyosun birine bakmaya tenezzül bile etmiyosun...
elimde kontrol edilmiştir diye fiş de var...
tek isteğim şimdi o hatanın düzeltilmeden bana gelmesi.
2 kez gelip de 3. ye gönderirsem o zaman para iadesini isteyebiliyorum.
bir daha mı çin malı, bir daha mı trident....
sakın almayın sakın...
elektronik şans işi derim hep ama bu kadar da değil. sorunlu ürünler aldığım oldu bilmeden ama hep değişim sağladım. ilk kez servise gönderdim... ama burnıumdan geldi...
ne demişler...
UCUZ ETİN YAHNİSİ....

sonsuzluk45

Üye
aynı sorun benim telefonda da var vertice v95 pc telefonu görmüyü artı bu telafonlara program atılmıyo mu msn gibi.. şimdiden tşkler..

Sinem Brkan

Üye
Çok sıkıntıma yardımcı oldu bu site Umarım yinede yardımcı olur
Ben e-kitap için internetten kitap indirdim
Sonra telefonuma attım
e-kitapı açtım ama malesef açılmadı YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Telefon modeli ;Trident wt3
Şimdiden Teşekkürler

Sinem Brkan

Üye
Neden kmse yardım etmiyo yaaaaaaa

obua2003

Üye
kardeş mtk 6235 driver varsa paylaşırmısın..

ustaa007

Üye
wt3'ü bilgisayara bağladığın zaman telefonun ekranında bikaç seçenek çıkacaktır. O seçeneklerden en üsttekine yani BELLEK YIĞINI'na tıklayacaksın ve ilk kez okuyacağı için bi 2-3 dakika elleme telefona bilgisayar tanısın iyice.
Bekle bakalım en fazla 5 dk bekle yine olmazsa kasanın arka tarafına veya ön tarafına tak usb'yi (önceden nerde takılıysa tam tersine takıcaksın yani)

e-kitap olayını bilmiyorum ama biraz bilgi edinip aktarıcam buraya.

Selametle;

Allah razı olsun abi.. Mahçubum

daan

Üye
arkadaşlar benim trident mb-800 telefonum var.bilgisayara usb ile bağladığım zaman bilgisayar okumuyor.bilinmeyen aygıt diyor yardımlarınızı bekliyorummmm.

Üst Alt