Trident w t3 prg, oyun yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grknts

Üye
    Konu Sahibi
Trident w t3 prg, oyun yükleme sorunu
Trident w t3 telefonuma oyun ve program yüklerken %50 ye geldiğinde sürekli jar dosyası bozuk uyarısı verip yükleme yapmıyor. Maxicep'te paylaşılanları indirip deniyorum hiçbirşeyi yüklemiyor. Bi yardım please...

--------------- Ekleme ---------------

Soruma bugün cevap verilir mi acaba sn. editörler.

grknts

Üye
    Konu Sahibi
kaç gündür cvp veren yok nasıl bir forum bu...

ksaltik

Üye
Kardeşim sende tüm Trident alanlar gibi aldanmışsın bence. Şöyle bir duygu var insanlarda ben yedim nanayı bakasıda yesin diye harika harika naraları....Telefon kendi kendini zor çalıştırıyor. Nasıl oyunu çalıştırsın. Bozuk olan Jar dosyası değil Java Belleği Heap Size o yetersiz. Ondan yükleyemiyorsun......Kutusunda Türk Malı yazıyorsa....Kullanım kılavuzunda Certificate of Confirmty sayfası yoksa seni kandırdıkalrı için ve kullanım kılavuzu eksik olduğu için iade etmek istediğini ve paranı istediğini söyle kaymakaölıklarda ki tüketici heyetine de danış bilgi versinler hakkını ara.

grknts

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cvp verdiğin için teşekkür ederim. Ancak şöyle bir sıkıntı var, bugüne kadar her türlü prg, oyun vb. yüklemeyi yaparken bugün niye yapmıyor. Ayrıca java yetersiz demişsin bu java belli bir süre sonra bozulur mu?

grknts

Üye
    Konu Sahibi
1 ay oldu, sorunuma cvp verecek yetkili birileri yok herhalde

sskteam2

Üye
bazı programları ve oyunları desteklemıyor yada bozuk olan jar dosyalarını yuklemıyor..

ksaltik

Üye
Arkadaşım o telefonların bellekleri üzerinde ki çalıştırmaya ancak yeter zaten.....Java heap size bilmem ne hikayesi var.....Ve senin o elinde ki çakmaya yükleyemezsin çoğu yazılımı......Ancak dandirik birkaç oyun ancak yüklenir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt