Trident W-T3 İnternet Sorunu Lütfen Bi Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 İnternet Sorunu Lütfen Bi Bakın
ArkadaşLar Bi Süre Önce Trident w-t3 aLdım.FazLa uzaTmayayım,İnternete Giremiyorum.ÖzeLLikLede 0.facebook a KuLLandığım Oparötör Vodofone Bu SorunLa İlgiLi BirşeyLer Var Sitede Ama Hepsini Denedim oLmuyor Lütfen Bi Yardım Edin.Amacım 0.facebook a giRmek Şimdiden Teşekkür Ederim..

Karanlık97

Karanlık97

Üye
VODAFONE GPRS/MMS AYALARI

GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Ana Sayfa : veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone

Bu işlemlerden sonra düzenlenen profil Etkinleştirilir.
Daha sonra Veri Hesabı oluşturulur bunun için,

Servisler
Veri Hesabı
Gsm Data
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: vodafonewap
Numara: +905427545000
Kullanıcı Adı: VODAFONE
Parola: vodafone
Hat Türü: ISDN
Hız: 9.6 Kbps

MMS AYARLARI
Mesaj Ayarları
Server Profili
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı: Telsim_MMSCSD
Ana Sayfa: 217.31.233.18:6001/MM1Servlet
Veri Hesabı: mms
Bağlantı Tipi: http
Proxy Adres: 217.031.233.018
Proxy Port: 6001
Kullanıcı Adı. mms
Şifre: mms

Bu işlemlerden sonra düzenlenen profil Etkinleştirilir.
Daha sonra Veri Hesabı oluşturulur bunun için,

Servislere girilir
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: mms
APN: mms
Kullanıcı Adı: mms
Parola: mms
Doğrulama Türü: Normal

-------------------------------------------------------------------

Yapamazsan yuhh sana !! :kop: :ehe :good:

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim İyi Hoş Diyonda Veri Hesabına vodofonewap yapıLmıyo ?? Veri Hesabına Giriyorum GSM Verisi GPRS Ve Kablosuz LAN Die 3 Seçenek Var Onlara Basıncada Değişik Seçenekler Çıkıyo Ama vodofonewap yok ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
İnternet Hizmetlerine gir.

Ayarlar kısmı var ok? Orada yeni yapıp bunları yaz ok?

Yalnız Wifi bağlanırken İnternet Hizmetleri > Ayarlar > Wifi Seçmeyi unutma ...

Ona bağlanırken onu seçcen , ona bağlanırken onu seçcen ok?

Çin Malının zararları :ehe :kop: ...

Veri Hesabınla işin olmasın o menüye ben bile uğramıyom..

NOT: JAVA ayarlarını Wifi seç yoksa milyar fatura yağar.. :ehe:ehe:ehe:kop::kop: :bye2:

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Pff Yapamadım Kardeş.Benim wifi Le İşim Yok Wifi İle BağLanmayacağım Bana Sadece 0.facebooka Girmem İçin Bi Ayar SöLe.Dün Zaten SEnin DedikLerini yaptım TeL No Falan Vermişsin Ya Yazdım İnternete Gireyim Dedim O Numarayı Aradı 40 Kuruş Gitti :S BöLe TeLefonada AyarLarınında Taa .........................

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Oğlum o sadece uyarı ... Wifi filan... JAVA açtığında telefonundan yemesin diye söyledim senin yapacağın buydu :

VODAFONE GPRS/MMS AYALARI

GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Ana Sayfa : MYNET - Türkiye'nin lider haber - oyun - spor - magazin - sinema portalı veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone

İnternet Hizmetlerine gir.

Ayarlar kısmı var ok? Orada yeni yapıp bunları yaz ok?

Sonra yaptığın hesabı seç... Bu kadar... Bunu yapamazsan tam dayaklıksın.. :ehe:ehe:kop::kop:

----------Eklendi @ 12:05:17 ---------- Yazıldı @ 12:02:43 ----------

Anasayfa kısmına midir nedir onu yazarsın.

----------Eklendi @ 12:06:19 ---------- Yazıldı @ 12:05:17 ----------

Off bağlantı şekliinde gözükğyor kusura bakma..

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim tmm hepsini anLadım ama veri hesabında vodafonewap die bişi yok bende ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Yukarıda yazdığım mesajda ne diyor bak..

***Veri Hesabınla işin olmasın o menüye ben bile uğramıyom.. ***

Biraz daha ayrıntılı okursan yaparsın...

Daha fazla sana yol gösteremiyeceğim. Çünkü herşey apaçık ortada...

Benden bu kadar yaparsan özel mesaj at. Yapamazsan atma bile.. |-) :bye2:

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Aga HizmetLer Wap AyarLar Girdim hesabı düzenle dedim yeni ekle dedim herşeyi senin dediğin gibi yaptım ama veri hesabına vodefonewap yapamadım öLe bişi yok ??Bide Bugün gittim vodofone bağisine sordum vodofone de 0.facebooka girmek kalktı ve Çin maLı Telefonlarda Zaten Giremessiniz dedi Off :P::vur

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Merhaba dostum sana o sözü söyleyene selam söyle tamammı hangi tarihte yaşıyorsa neyse daha önce paylaşılmıştı ama yine ben yazayım vodafonun sitesine girip tel ayarları otomatik alma ya gir nokia 6500 slede clasic modelin tüm ayarlarını mms, internet,wap ve live ayarlarını gönder tele geldikten sonra tabi sen yaptığın tüm ayarları sıfırla yani fab,ayar döndükten sonra ayarları kaydet sonra internet,ayarlar,internet olan hesabı aktiv et tamamdır bunuda yapamazsan artık biraz araştır

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Fabrika AyarLarına Dönmeden Yapsam oLmazmı Çünkü İçinde Birçok Şey Var Ve Fabrika AyarLarına Dönünce Hepsi Gidicek ??

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Olur kardeş sen nasıl yaparsan yap ama yeterki sorun çözülsün tmm

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Tam bir saçmalık....

Benim dediğimi bu forumda herkez yapıyor hatta kendi telefonuma bile yaptım...

Sana ne dedim? ben. İnternet Hizmetleri > Ayarlar'dan yaptığın o Vodafone'nu seç...

Ben deli etme 3 gün önce arkadaşım senin gibiydi.. Opera'dan 0.facebook'a giriyorum fakat Telefondan giremiyorum diyordu..

Çok basit dediğim yerden yaptım bitti. Üstelik Trident'ti. Dediğim gibi formatla alakası yok... Saçmalık ama sen bilirsin ..

Kendi şu lanet Çin Malı bozuk olmasa şimdiye kadar çoktan video çekip yollamıştım sana. Ama nafile. Onu anlayacağın bile kesin değil. :dry:

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Hadi Onu Geçtim BişiLer Yaptım Facebooka Girdim Hatta üstte Vodofone Ücretsiz Erişim Falan Diyo E Posta Ve Şifremi Yazıyom Giriş Diom Hiçbişey oLmuyo BekLiyom BekLiyom Çıkmıyo Bişey ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
İşte bu inanılmaz ... Çekmiyor filandır diyeceğim ama çekiyorsa kesinlikle (Servisi Kutunu Üzerinde yazar) bence servisi ara... Önerim bu kesin çözüm gelecektir :oke:

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Çekiyo Telefon ama Nie Girmiyo AnLamadım Yaa E Posta Şifre Giriyom Girişe Basıyom hiç Basmamış gibi Duruyo Bende AnLamadım En İyisi Başka TeLefon Almak :angry:

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Ya kardeş herkes bas bas bağırıyo opera mini yada bolt ile girebilirsin telin kendi tarayıcısı girmez şu forumu biraz okursan sorunun çözülür

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini İLe Deniyicem BaKaLım İnş. Para Gitmez Dün 3-4 defa girdim hiç gitmedi para Akşam girdim Bi Ara 30 krş gitti Herşey İçin SaoL Ama ..

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum birde şunu dene menüden javaya gir operanın üstüne gelince çalıştır,diye devam eden menü ordan ağ profiline gir orda interneti ayarla yani ya varsayılan yada kullandığın profili seç öyle dene tmm

mucher96

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Dün Aynn Dediğin Gibi Denedim Operaya Girdim Ordan Adres Gire 0.facebook Yazdım Bağlanıyor dedi Sonra Kullanım Sözleşmesini KabuL ediyorm Falan Die Bişiler Çıktı KabuL Ettim Ama 0.facebooka Girmedi Bida Çıkınca Bağlı oLduğun Süreye Göre Para Gitti Para Gidicekse Bu İşte Hiç GirmeyeLim Daha İİ Evde Zaten Sınırsız İnternet Var :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...