TRİDENT W-t3 LÜTFENNN YARDIMMMMMMM !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazycee

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT W-t3 LÜTFENNN YARDIMMMMMMM !!!!!
Ben trident w-t3 almayı planlıyorum ama bazıı sorularım var kesin ve net ceevaplarsanız sevinirim

1) İphone uygulamaları oluyormu uzantısı .ipa olmuyorsa başka telefon warmı olan çin malı

2)İnternette video izlenebiliniyormu oyun oynanılıyormu kaç saniyede sitelere giriliyor

3)Video izlerken flv dosyaları hep takılacakmıı kaç saniyede ikidebir takılıyormu

4)dokunmatik .jar ve .jad uygulamalarını oyunlarını nereden bulacam

başka güzel özelliklerden bahsederseniz sevinirim

SheWorD

SheWorD

Üye
iphone uygulamaları çalışmaz destekleyen program bulman lazım onada denk gelmedim hiç.
internnette grekli programları indirince izlendiğini söyleyenler var test edilip denenmedi henüz.
Hayır yüksek oranda bi takılma olmaz akıcı olarak izlersin zaten olursa.
Getjar.com dan edinebilirsin

sen sor biz yanıtlayalım :)

crazycee

Üye
    Konu Sahibi
getjar.com dan hangi modeli secip indirecez iphone seçtim indirirkende itunes açılıyor onu nasıl yapacam ituneste .ipa dosyaları yokmu:blush::blink::hmmm

--------------- Ekleme ---------------

getjar.com dan hangi modeli secip indirecez iphone seçtim indirirkende itunes açılıyor onu nasıl yapacam ituneste .ipa dosyaları yokmu:blush::blink::hmmm

kalazakki

kalazakki

Üye
Sanırım .ipa uyglamasını açmıyor ve bunu acacak henüz bi çin malı tel yok. Nette video izlenmyor. flv yerine 3gp kullanırsan takılmaz. Oyunlar için sitemizden bulabilirsin..

ezellll

ezellll

Üye
ya arkadaslar vt 3 aldım fakat daha hıc bır ayarlarını yaptırmadım ınternetten cok baktım fakat bulamadım bana bırı yardım etmezse tel gerı vermeyı bıle dusunuyorum hıc bır yere gıremıyorum

gaffurchar

gaffurchar

Üye
mesaj attım size ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...