Allahım ya çıldıracağım şimdi.. bu telefon iyi mi yoksa kötü mü? wi-fi sinyal gücü nasıl? bu sorulara olumlu yanıt verenlerde var olumsuz yanıt verenlerde.. benim şimdi canım sıkıldı alınca inş. pişman olmam...bana artık kesin bir yanıt verin lütfen.. güzel bir tel mi kötü mü..
![]()
arkadaş bazı tv pazarlama kanallarında cihazda tvden kayıt olduğu söyleniyor fakat böyle bir özelliği yok ram ve işlemcisi düşük olduğundan java olmasıda bir şey ifadee etmiyor opera gibi taracı programlarını açsa bile çok yavaş işlem hele wifi hızı 54 olsa bile ram ve işlemci düşük olduğundan sayfa açması bir hayli yavaş menü ikonları değişmiyor yerleride değişmiyor oyun yüklemek işkence oyunu oynamak ayrı bir işkence oynanabilenler ise çoğu çince özet olarak bir puan vermek gerekirse 100 üzerinden anca 30 civarına inmesi kaçınılmazdır.
bu hafta içinde wt-3 alacağım eğer siz almadıysanız ben size görüşlerimi bildiririm..aynen bende kararsızlığa düştüm almak istiyorum ama herkes başka şey söylüyor. benım için sadce wi-fi , tv ve gzel konusmak önemli öbür tarafa iyi ses gitsin iyi ses gelsin istiyorum ve wi-fi sinin gücü güzel olmasını..bunlara göre benim için kullanan bir arkadaş yorum yapabilirmi..
ben almaktan vazgeçtim çünki hemen hemen herkez bu telefondan şikayetci... samsung star alabilirim çünki daha iyiye benziyo üstelik aynı fiyatdaha almadım... alırsan görüşlerini bildirirsen iyi olur..