trident w-t3 kullananlar izlenimlerini paylassın :)

Sponsorlu Bağlantılar

aarif

Üye
Bende wt3 kullanıyorum ,güneşli havada ekranı göremiyorsunuz en güzel tarafı real,divx,mp4 formatlı videoları direk atıp izleyebiliyorsunuz.

ahmetx1903

ahmetx1903

Üye
size güveniyorum arkdaşlar beni tatmin ettiniz alıyoeum teli.....

alone_i

Üye
aynı sorun bende de var, eğer bi çözüm bulduysan paylaş lütfenn. bu bi virüs mü??

Dj X-razy

Üye
evet bende de var aynı sorun. AKFONE31 diyor bütün karakterler gidiyor telefon donuyor. sağ üstte de mesaj gönderirken yanıp sönen şey çıkıyo onu yazdığında. sms hazır değil diyor açmıyor felan. 5 mesajlık sms yazmıştım bütün hepsi silindi sinir oldum yaa baştan yazmaya da üşendim :D

gamzelim0707

Üye
Telefonun görünümü çok hoş..bende alıcam ama kararsıızm şu konuda çok pişmanım diyenler olmuş memnunum diyenler olmuş gelde hangisine inan..Ben özelliklerinde yazanların hepsini kullanmıcam yani internete falan öyle pek düşkünlügüm olmadıgı için her dk girmem şart deil kendi ewimde oldukça giriyorum..Fotograf çekimi camerası müzaikçalar sesin iyi çıkması önemli benm için..Tavsiye ediyomusunuz arkadaşlar alayımı sizce..Kullananlar yazsın lütfen..

millikim

millikim

Üye
dün bir arkadaşım aldı ve bugün malesef dokunmatik ekranı işlemiyor.
Kamerası diğer çin malı telefonlara göre idare eder. 2mp kamerası var.
Wlanı var ancak çok yavaş ve etkisiz. Bende 5800 var ve aynı ortamda 5800 5-6 tane bulurken wt3 hiç bulamıyor.
Java destekliyor ancak oyunlarda dokunmatik ekran için ekstra sanal klavye gibi birşey çıkmıyor.

gamzelim0707

Üye
Arkadaşlar alıcam tlfnu ama herkes dokunmatigim bozuldu diyo sizde de oluyo mu dokunmatik ekranı bozuluyo mu hemen..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bu tlfnu aldım ama bilgisayara usb girişini taktıgımda bilgisayardan müzik attıgımı görebiliyorum ama tlfnd GÖREMIYORUM YANİ NEREYE KAYDEDİYO ACABA YARDIMCI OLURSANIz sevinirim..

jeffwaterss

Üye
dosya yöneticisi içinde my music kısmında olması lazım telefona attığın müziklerin , eğer hafıza kartı kullanıyorsan my music klasörüne atarsan music player da tanır mp3leri , onun dışında bulamıyor... Mart ayından beri kullanıyorum WT-3'ü , herkes iphone zannediyor , gerçi benim için mühim değil , çok rahat wi-fi kullanıyorum , msn'e girebiliyorum , çift hattı çok iyi çalışıyor , herhangi bir problem de yaşamadım , her fonksiyonu sorunsuz çalışıyor , tek problemi wi-fi çekiş gücü bir iphone kadar kuvvetli değil , bazen modemin yanında bile az çektiği oluyor ancak fiyatıyla orantılarsak piyasadaki en iyi alternatiflerden biri. Dokunmatik kullanmaya alışıksanız rahatça kullanabilirsiniz

trident_54

Üye
Arkadaşlar Herkes Bi Soru Soruyor Bide Ben Sorayım Bu Telefonda Youtubede Videoları İzliyemiyosun diye yazmışlar bir sürü video paylaşım sitesi var mesela video75 orda da mı izlenmiyor yada başka video paylaşım sitelerindede mi farzet izlennmiyor opera mininin son versiyonunu yükleyince halledliyor mu operanın kendi web sitesinde telefonlar arasında trident markası geçmiyor hangi telefon markasının hangi modelini seçip yüklüyecez bunları da izah eder misiniz Lütfen ???

fatihtanrik

fatihtanrik

Üye
ben wt-2 kullanıyorum gayet de memnunum hatta içinede 60 tane oyun yükledim hoş bazıları ekran değil ama gayet güzel. şikayetim hiç mi hiç yok.

--------------- Ekleme ---------------

kamera hariç diğer özellikleri güzel ses te güzel çıkıyor hatta ben onu usb girişli bir araba teybine taktım onun içindeki müzikleri bile çaldım. ön konsole koyduğunuzu düşünün telefonu ve içinden müzik seçip çaldığını düşünün :D

FK5896

FK5896

Üye
Allahım ya çıldıracağım şimdi.. bu telefon iyi mi yoksa kötü mü? wi-fi sinyal gücü nasıl? bu sorulara olumlu yanıt verenlerde var olumsuz yanıt verenlerde.. benim şimdi canım sıkıldı alınca inş. pişman olmam...:ağlarım: bana artık kesin bir yanıt verin lütfen.. güzel bir tel mi kötü mü.. :(

omer_123

Üye
Allahım ya çıldıracağım şimdi.. bu telefon iyi mi yoksa kötü mü? wi-fi sinyal gücü nasıl? bu sorulara olumlu yanıt verenlerde var olumsuz yanıt verenlerde.. benim şimdi canım sıkıldı alınca inş. pişman olmam...:ağlarım: bana artık kesin bir yanıt verin lütfen.. güzel bir tel mi kötü mü.. :(

aynen bende kararsızlığa düştüm almak istiyorum ama herkes başka şey söylüyor. benım için sadce wi-fi , tv ve gzel konusmak önemli öbür tarafa iyi ses gitsin iyi ses gelsin istiyorum ve wi-fi sinin gücü güzel olmasını..bunlara göre benim için kullanan bir arkadaş yorum yapabilirmi..

b3rk

Üye
ya evet bende almak istiyorum ama biri iyi diyor biri kötü :S

kaptannova

Üye
arkadaş bazı tv pazarlama kanallarında cihazda tvden kayıt olduğu söyleniyor fakat böyle bir özelliği yok ram ve işlemcisi düşük olduğundan java olmasıda bir şey ifadee etmiyor opera gibi taracı programlarını açsa bile çok yavaş işlem hele wifi hızı 54 olsa bile ram ve işlemci düşük olduğundan sayfa açması bir hayli yavaş menü ikonları değişmiyor yerleride değişmiyor oyun yüklemek işkence oyunu oynamak ayrı bir işkence oynanabilenler ise çoğu çince özet olarak bir puan vermek gerekirse 100 üzerinden anca 30 civarına inmesi kaçınılmazdır.

emre <arkadaşımızın telefona karşı yazdığı iyi yanları sildimm çünkü hepsi doğru kötü yanlarının nerdeyse hepsi yanlış. ewet tv den kayıt özelliği yok fakat ram ve işlemcisi iyi java sı da mükemmel yüklediğim tüm oyunları açtı opera tarayıcıyı denedim ama yorumları güzel wifi da mükemmel çalışıyormuş yani diyeceğim telefondan telefona değişiyor..

trident_54

Üye
Vereyim Sizlere Cevap Telefon 300 Milyonluk telefondur bundan öyle çok çok özellikler istiyemezsiniz bende N79 Var 2.ci Kartıma Hususi Zevkine bu Telefonu aldım w-t3 güsel telefon W-lan güsel öyle abarttıkları gibi kötü değil bi evin içinde rahatlıkla diğer odadaki wlanı kullanabiliyorsun belki sinyal seviyesini düşük gösteriyor ama internet asla yavaşlama yada bağlanmamazlık olmuyor Benim İçin Tek Sorun (( İnternette Video İzlenmemesi vede jawayı olması keşke S60 yapsalarmışş ama buda nokia ya özel tahminim)) ona göre almak istiyenler bunları düşünerek karar versinler Diyorum.... ;)

FK5896

FK5896

Üye
aynen bende kararsızlığa düştüm almak istiyorum ama herkes başka şey söylüyor. benım için sadce wi-fi , tv ve gzel konusmak önemli öbür tarafa iyi ses gitsin iyi ses gelsin istiyorum ve wi-fi sinin gücü güzel olmasını..bunlara göre benim için kullanan bir arkadaş yorum yapabilirmi..
bu hafta içinde wt-3 alacağım eğer siz almadıysanız ben size görüşlerimi bildiririm..

omer_123

Üye
daha almadım... alırsan görüşlerini bildirirsen iyi olur..

FK5896

FK5896

Üye
daha almadım... alırsan görüşlerini bildirirsen iyi olur..
ben almaktan vazgeçtim çünki hemen hemen herkez bu telefondan şikayetci... samsung star alabilirim çünki daha iyiye benziyo üstelik aynı fiyat

hsn60

Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bana trident wt3 için flash player lazım yardımcı olursanız sevinirim

amiral55

Üye
bende telefonu almayı planlıyordum ne yapacağına kararsız kaldım sizce w t3 almazsan önerebileceğiniz aynı özellikte bir telefon var mı ? cevap bekliyorum

Üst Alt