ceza96
Üye
arka kapagı acın minik saç parçası var ona kısa kablo ekleyin arka plastik kapak içine aliminyum folya yapaıştırın kabloyu folyaya bagla wifi cok daha iyi çeker denendi
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa
--------------- Ekleme ---------------
yok yapıorum aama olmuyorrrrr deliricem bu sesdennnnn
ne turkcell den nede vodafoneden wap a giremedim delirecem internet ayarlarını yaptım ama giremiyorum msn ye nasıl girecez wt3 ömrümü yedin valla
Ben telefonu 2gün önce aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım burda yazılan...menüler arası geçiş iyi opera iyi tek sorun Müzik playerde ekranı yan çevirince telefon ana menüye dönüyor...onu aşmak kolay müzik playerde hareket sensörünü kapatn iş biter...
Bence en büyk eksik 2.5mm Kulaklık girişiyle çalışıyor olması keşke 3.5 olsa da her kulaklık çalışsa bu telefonda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?