Trident W-T2 telefonumda sim kartı takınız arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acanat

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T2 telefonumda sim kartı takınız arızası
Geçtiğimiz günlerde yeni aldığım Trident W-T2 cep telefonum açtığım andan itibaren günde 3-4 kez sim kartı takınız mesajını vererek aramalara kendini kapatıp acil moda geçiyor.Telefonu açıp kapatında çalışıyor.Sonra belirli bir zaman sonra aynı şeyi tekrarlıyor.Sizce neden olabilir arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş garanti warsa kesin çözüm garantiye götür

acanat

Üye
    Konu Sahibi
Daha yeni cihaz bugün tekrar deneyeceğim.Farklı bir kart taktım.Eğer yine yaparsa yarın göndereceğim.Eğer arıza yapmazsa demekki kartta bir problem var diyeceğim.Diğer kartımı operatörden değiştireceğim.Göreceğiz bakalım...Sonucu bildireceğim.7 gün içinde cayma hakkım var.Teknolujixten almıştım.

acanat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün akşam diğer sim kartı taktım ve şu ana kadar 24 saattir bir problemle karşılaşmadım.Telefonu göndermektende vazgeçtim.Telefon gerçekten süper.Denemeyn bilmez.Tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor.i-phone a para vermeyin tridenti bir deneyin derim.^G dışında herşey neredeyse aynı.329 TL fiyatıyla boyundan büyük işler yapıyor.Süpersin TRİDENT.Malzeme kalitesi de süper.

Ekremşanti

Ekremşanti

Üye
yha bu telefon nerde satılıo bende çiğlideyim alcam da

sesiz_firtina

Üye
bende de sım kart sorunu var.su anda tukcell ve vodofon hat takılı. telefonu actıgımda iki sim karta calısıyor ikisindende arama yapabiliyorum ama nedense vodofone hatı aradıgımda sim kart takın uyarısı gelıyor.basta bende sim kartan kaynaklandıgını dusundum. yeni aldıgım vodofene hattımı denedim degisen bi sey olmadı.denemedigim yol kalmadı sım kartların yerini degistirdim gene vodofon hattına arama geldiginde bloke oluyor.sizce servise gondermeli miyim ?

--------------- Ekleme ---------------

trıdent wt2 kullanıyorum

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Çin malı yaptı yapacağını yine :ehe

sesiz_firtina

Üye
bende de sım kart sorunu var.su anda tukcell ve vodofon hat takılı. telefonu actıgımda iki sim karta calısıyor ikisindende arama yapabiliyorum ama nedense vodofone hatı aradıgımda sim kart takın uyarısı gelıyor.basta bende sim kartan kaynaklandıgını dusundum. yeni aldıgım vodofene hattımı denedim degisen bi sey olmadı.denemedigim yol kalmadı sım kartların yerini degistirdim gene vodofon hattına arama geldiginde bloke oluyor.sizce servise gondermeli miyim ?

--------------- Ekleme ---------------

trıdent wt2 kullanıyorum

slm arkadaslar kendi sorunumu cozdum. sorunun sım yuvalarında olmadıgı kesin cuku turksel hattı her iki yuvadada gayet saglıklı calişiyor.aldıgım yenı sım kartını denedigim halde aynı sorun la karsılastim bunu daha once belirtmiştim.dikatimi çeken tuksel sım kartinin vodafon sim kartından daha kalın olması.dikat ederseniz aradaki farki gorursunuz.gercektende vodofon sim kartı daha ince.basta ne alakası var dedim,eski vodofon simkartının arka yuzune sım kart boyutunda bir kagıt kesip yapistirdim ve sorun cozuldu. 4gundur kulanıyorum sim tak uyarısı almadim daha.bunu sizinlede paylasmak istedim benim durumumdaki arkadaslara belki faydası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt