Trident W-T2 (Soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ser13lood

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T2 (Soru)
Arkadaşlar ben Trident W-T2 kullanıyorum memnunum ama benim size bir sorum olucak telefon dokunmatik olmasına ragmen parmak gecmıyor parmak ıslemıyor telefona ıslıyor ama zor bıraz bende tırnakla yapıyorum aynı sorun sızdede varmı yoksa bendemı bır problem var cevaplarınızı beklıyorum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yorum yapan yokmu ya?? yardım edın..

Th€ JøK€®

Üye
ilk Aldıgım 2-3 gun de olmustu ama sonradan kalktı gayet ıyı bı dokunmatıgı var cokta memnunum w-t2 den ama bazı ayarlaranı daha yapamadım:)

sotkalı

sotkalı

Üye
arkadaşım bu normal...
bak şimdi iphone telefonunun trident de olduğu gibi cilt yok ve direkt temas halinde ama tridentte ise cilt var ve o cildi geçip alt ekrana temas etmen lazım
etiketini cıkar :oke: parmagınla daha rahat olacaktır bu yüzden rahat parmak işlemiyor bndee wt-2 kullanıcısym ;)
aynı şey bende ve herkeste var ama bu sorun falan değil

Ser13lood

Üye
    Konu Sahibi
tamam yorumlarınız teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz..

SheWorD

SheWorD

Üye
arkadaşım bu normal...
bak şimdi iphone telefonunun trident de olduğu gibi cilt yok ve direkt temas halinde ama tridentte ise cilt var ve o cildi geçip alt ekrana temas etmen lazım
etiketini cıkar :oke: parmagınla daha rahat olacaktır bu yüzden rahat parmak işlemiyor bndee wt-2 kullanıcısym ;)
aynı şey bende ve herkeste var ama bu sorun falan değil

Kesnlikle dokunmatik ekran telefonda ekran jelatni çıkarmadan kullanmaya çalışmak akıl karı değil elbette işlemez. Sonra dokunmatiği çalışmıyor servise gönderdim diye çıkışıyolar. Serviste jelatini söküp aynı dakka kargoya geri yolluyo zaten sorun çözüldü dye :D

sotkalı

sotkalı

Üye
:ehe aynen oda güzell xD xD

aslanbey37

Üye
Arkadaşlar ben Trident W-T2 kullanıyorum memnunum ama benim size bir sorum olucak telefon dokunmatik olmasına ragmen parmak gecmıyor parmak ıslemıyor telefona ıslıyor ama zor bıraz bende tırnakla yapıyorum aynı sorun sızdede varmı yoksa bendemı bır problem var cevaplarınızı beklıyorum..

arkadaşlar yorum yapan yokmu ya?? yardım edın..

Ayarlardan Kodlanıyor bölümünden ayarı Big 5 olması gerek GB 2312 olursa parmak hareketlerini geç algılıyor benim öyle oldu şimdi çok rahat..

theyureklicocuk

Üye
kalibrasyon ayarlarına gir eline bi kalem al ve onla belirtilen noktalara degdir dikkat edecegin noktalara degmez eger tam orta noktalara degemezsen ii olmuyor

yenimsin

Üye
Ewt aynen kardeşim kalibrasyon ayarları çok önemli dokunmatik için en önemli nokta bunu genelde 1 2 hafada yap ben yapıyorum ve çokda ii oluyor..

uzunlarbilisim

Üye
gıgışgşgş

Ayarlardan Kodlanıyor bölümünden ayarı Big 5 olması gerek GB 2312 olursa parmak hareketlerini geç algılıyor benim öyle oldu şimdi çok rahat..
Arkadaşım benim telefon wt-3, acaba onun ayarı nereden yapılıyor, benim telefonun dokunmatiği çok karışık, bir ara parçalayacak gibi oldum ve alalı daha üç gün oldu, ben ne yapmalıyım lütfen yardım yoksa kıracam telefonu. milletin maskarası olduk, telefon çalıyo açamıyorum, bir yeri arayacam , tuş kilidini yarım saatte açtım desem inanırmısınız...

mkarakoca24

Üye
ne çok radım allah biliyor mükemmelsin hocam sağolasın

maske022

Üye
arkadaşlar benim tel kilit filan açmiyo arada açiyo 1 2 defa ama menuye giryommenudede işlemiyoo :S

----------Eklendi @ 09:03:30 ---------- Yazıldı @ 09:01:43 ----------

bu dokunmatiyin hatta alakasi varmi hattsiz ken calişirmi dokunmatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...