Trident telefon almayı düşünenler ve alanlar bence bakın,özellikle almayı düşünenler kesin baksın!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdemkm

Üye
    Konu Sahibi
Trident telefon almayı düşünenler ve alanlar bence bakın,özellikle almayı düşünenler kesin baksın!!
ben trident w-t3 telefon aldım 1 ay sonra bozuldu servise gitti sistemi çökmüş dediler herneyse düzeldi 1 ay sonra tekrar bozuldu telefon acılmıyodu acılsa bile dokunmatigi hiç iyi basmıyodu dokunmatigi kendi kendi hassaslıgını kaybetti verdim servise geldi işte hiç bişe değişmemiş gene acılmıyodu telefon aynı seyleri söylerek tekrar verdim gene olmayınca tüketici haklarına şikayet ettik ordan bize dedilerki parayı alman için aynı sorundan sebep 4-5 defa farklı sorunlardan sebep 3 defa servise gitmesi gerekiyormus şikayet edince bide 3 ay beklemen gerekiyomus oda parayı geri alıp almayacağın belli değil neyse işte o sinirle aradık tridentin asıl servisini herşeyi söyledik kapattık herşeyi söyledik derken küfür etmedik yanlıs anlasılmazsın bulundugumuz bolgedeki trident bayisine gittik söyledik sorunumuzu adam yeni telefon verdi gerçi ben direk parayı istiyom ama ne yapacan bunada şükür:D


bu telefonu almayı düşünenler bir trident w-t3 kullanıcısı olarak düşüncelerimi okuyun ondan sonra bi daha düşünün sonra sizde benim gibi kafanızı duvarlara vurusunuz:
1-SÜREKLİ ARIZA VERİYOR.
2-NE KADAR DİKKATLİ KULLANIRSAN KULLAN DOKUNMATİĞİ BOZULUYOR YANİ DOKUNMATİK OLUYOR VURMATİK:D .
3-MUZİK DİNLEMEK ZEVK VERMİYOR SESİ COK KOTU CIKIYOR.
4-BOS DERSLERDE FİLM İZLERİM DİYE TELEFONA FİLM ATTIM ONDAN SONRA FİLMİ ACTIM BI BAKTIM FİLM KASIYOR FİLMİ İZLEMEK İMKANSIZ TAKILA TAKILA GİDİYOR BU TELEFONDA ANCAK 3GP FİLM İZLERSİN O FİLMLERİNDE GORUNTU KALİTESİ COK KOTU EN İYİ FİLM OLSUN GENEDE ZEVK ALMASSIN:D
5-TELEFONUN KENDİ WEB TARAYICISINDAN İNTERNETE GİRİNCE COGU SİTEDE DESTEKLENMEYEN SCRİPT HATASI VERİYOR ONDAN SEBEP BENDE OPERA MİNİ 5 YÜKLEDİM ODA COK KASTI BASIYORUM 2-3 SANİYE SONRA İŞLİYOR ONDAN SONRADA OPERA MİNİ 4 YÜKLEDİM EKRAN YATAY OLMUYOR YAN YANİ ONDAN SONRADA BOLT BROWSER YÜKLEDİM ONDA EKRAN YAN OLUYOR GÜZEL Bİ PROGRAM AMA TÜRKÇE KARAKTER SORUNU VAR(ÖRNEĞİN AĞAÇ A AC OLARAK GÖZÜKÜYOR)
6-Wİ-Fİ Sİ İYİ ÇEKMİYOR EVİN İÇİNDE İKEN MODEMIN BULUDUGU ODAYA EN UZAK ODAYA GİTTİMMİ MODEMİ BULMUYOR(EV BÜYÜK DİCEKSİNİZ 100 METRE KARE)
7-FOTOGRAF CEKİNCE TELEFONDA GÜZEL GÖZÜKÜYOR GENE FENA DEĞİL AMA PC YE ATINCA TAM Bİ REZALET
8-SADECE JAVA PROGRAMLARI DESTEKLİYOR YANİ .JAD VE .JAR DISINDA BASKA BİŞE ACMIYOR SAMSUNG E-250 İLE AYNI İŞTE JAVA NE BEKLİYONKİ:D

YANİ LAFIN KISASI ŞİMDİ AKLIMA GELMEDİ AMA DAHA BU TELEFON İÇİN SAYACAK ÇOK KOTU ÖZELLİK VAR.
BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ AMANNN SAKIN ALMAYIN SONRA SİZDE BENİM GİBİ BASINIZI DUVARLARA VURURSUNUZ.
 


wone

Üye
ben t 1000 aldım süper br telefon diyebilirim dokunmatik srun vermed ses kalıtesi bas yükseltme acdım süper br ses diyebilirim imkanın varsa t1000 al ...
 

By_vezir

Üye
Ben wt-3 kullanıyorum 1,5 ay oldu bir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür. Dokunmatiği biraz daha iyi olsa güzel olurdu ama şuanda iyi.
 
eiup

eiup

Üye
arkdaslar trident sirketi artik baska bir sirketle calisiyor son4 aydir t1000 son sirket urunu alin pisman olmazsiniz dokunmatik super klibre ayari yok cunku gerek yok hassas sorun sifir bu mesaji t1000 telefonumdan yaziyorum.
 

X_tehlike

Üye
arkadaşlar iphone 4 kullandım biliyorum ama bende t 1000 almayı düşünüyorum bi firmada şans eseri teşhir ürünleri arasına koymuşlar tanıtım amaçlı elime aldım bi baktım sadece. ama dokunmatiği falan gerçekten iyiydi, tabiki kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ekranına falan yandan üstten alttn baktım renkleri de gerçekten iyiydi ama hala kararsızım en ince hattına kadar kullanan arkadaşlar varsa daha aık bi bilgi verebilirmi.
 
kırmızı27

kırmızı27

Üye
Arkadaşlar dokunmatiği kapasitif mi yok ekran naylon gibi basınca içe mi gömülüyo kalemlimi yani::::
 

handsomeguy

Üye
şu şikayeti olan arkadaşlara bayılıyorum. adam gibi telefonu kullanamıyorlar ondan sonra burada ağlayıp duruyorlar.
en komiği bu arkadaş telefondan babalar gibi film seyredeceğini sanmış. kardeş aldığın cep telefonu bilgisayar ve dvd oynatıcısı değil. doğal olarak telefondan seyredeceğin filmin görüntüsü kötü olacak biraz. birazcık paraya kıyıp daha iyi telefon al bir zahmet.

sadece java destekliyor demiş. ne bekliyordun acaba? gören de bilgisayar istediğini sanacak.

bu ağlayan arkadaşların ortak özelliği araştırmadan etmeden trident alıp ondan sonra istedikleri performansı alamayınca ağlamaları. bir zahmet verin 1500 tl iphone alın kendinize. ya da adam gibi piyasa araştırması yapın.
 
  • Beğen
Tepkiler: balat19
hadman

hadman

Üye
T1000 i öneriyorsunuz fiyatı kac ??
 
wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
argadaşlar bişey dikkatimi çekti her nedense bu eiup denen argadaş her trident forumlarınbda tridenti övüyo ben bundan şunu anladım bu triden distribütörlüğü bunnarın galiba 1 senedir bu forumdayım hep dikkatimi çekti her yazısındada tridentten yazıom dio lan sen tridentin ya sahibisin yada ortagısın yada orda çalışan yalakasın
 
  • Beğen
Tepkiler: balat19

fabraksas

Üye
Trident t1000 aldım.Trident Almayı Düşünen Varsa Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin.4 gün oldu imei kodunu telefon kabul etmiyor.Yani Telefon Aramalara Kapalı Şuanda.Garantiye gitsen dalga geçiyor gibi muamele yapıyor.Telefon desen menüleri kasıyor.Fotoğraf çekerken flash açayım desen flashın ışığını çekiyor bembeyaz.Internete gireyim desen operası bozuk bi oluyo bi olmuyor.Genelde sitelere girilmiyo zaten.Kutuda Bi kulaklık veriyolar 2 liraya satılanlar daha iyi inanın.Telefona iphone kabı ekran jelatini alcam diye hayal kurmayın hiç biri olmuyo boyutlar tam oturuyo gibi gözüküyo ama göz kararı işte.
 
dodgerroger

dodgerroger

Üye
T1000 ürünü kapasitif dokunmatikli ve menüsü iphone ile birebir uyum sağlamaktadır. çoğu kötülemiş sanki tridenti bence bu kadar da abaertayın elektronik işi şans işi ben 6 tane cihazını kullandım tridentin 1 ibile sorun vermedi kusurabakmayın. sadece nacizane yorumum bu.
 

Benzer Konular

t730sh
Cevap
22
Görüntüleme
2K
t730sh
  • Kilitli
    • Beğen
Cevap
2
Görüntüleme
1K
meme4
Cevap
2
Görüntüleme
632
Amaru Shady


Üst Alt