trident t1000 sorunu (yerinin burası olmadıgını biliyom ama trident bölümünde kimse blmiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
trident t1000 sorunu (yerinin burası olmadıgını biliyom ama trident bölümünde kimse blmiyor)
Trident t1000 aldım almaz olaydım ne youtube (m.youtube.com)dan nede bolt browser den video izleyemiyorum bu cihazla video izleyecegim bir program var mı yakında arabanın altına takoz niyetine kullancam

veemre

Üye
kimse bilmiyor değil çünkü izleyemiyorsun ve yapacağın bi şey de yok. Çünkü trident olsun başkası olsun çakma telefonlar herhangi bi işletim sistemine sahip değil. Dandik yazılımlar var. Kullanılan browser lar flash destekli değildir. Zaten olsa bile telefonun videoları açağı yine meçhul bi durum. Yapacak bi şey yok.

• Beğen
Tepkiler: meme4
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
saolasın bilgi için bir daha çin malı mı asla ben telefonumun ekranını kolanyayla siliyordum (eski nokıa telefonumun)telefon parlıyordu trident aldım 2 ay oldu ekranı o kadar kirlenmişti artık yazıları okuyamıyordum tuttum kolanyayı pamuga döktüm sildim tam tertemiz oldu dedim ki ekran içi yani dokunmatik içine kolanya girmiş hemde çok fazla servise yolladım 85 tl para istiyorlar bıktım çin malındanda servisindende müşteri temsilcisindende hizmetindende ülkemizde satan ve sattıranındanına kadar herkeze lanet olsun acaba kendineleri bu telefonları kullanıyolar mı veya çocuklarına kullandırıyorlar mı .sar degeri bile belli degil

veemre

Üye
kardeş ben de pinphone kullanıyorum dokunmatiğine filan diyecek yok ama bu telefonları alırken bilinçli almak gerekiyor. Öyle youtubedan video izlemek gibi beklentilerin olursa zaten çin telefonlarıyla işin olmamalı. Sonuçta yazılımının java tabanlı basit uygulamaların ötesine geçemeyeceğimizi biliyoruz ki zaten parasına göre malzeme. 300 liralık telefon 1800 liralık telefonla aynı olabilir mi? olmaz tabi. Malzeme bu beğenen alır beğenmeyen almaz olayı.

gausjean

gausjean

Üye
Trident alınacaksa ve beklenti varsa A2000, A1000 alınır. Eğer beklentin yoksa sadece müzik dinlerim, mesajlaşırım, konuşurum diyorsan dokunmatik olmayan tüm tridentleri alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt