sdgergerge
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu kodla çok şey yapabilirsin aslında ama bilmediğimiz konular olduğu için fala karıştırmıyoruz. Menü açılınca 3. Seçenek ses e girip ses ayarlarını yapabilirsin. High speed sim yazısı görürsen kesinlikle seçme tel kapanır.daha detaylı bilgi istersen madlover_42@hotmail.com adresine sorununla ilgili mail at yardımcı olmaya çalışırım.kardeş bu koddan neler yapabiliriz önemli olan şeyleri yazarmısın ben baktımda pek anlayamadım şimdiden saol
şu anda program tema oyun vs.. yüklenemiyor kardeş fakat en kısa sürede bir çözüm bulunacak sanırım.Arkadaşlar bende de MB 888t var.Bu cihaza cep ezan,cep Kur'an ve de cep sözlük yüklenebilme imkanı var mı?
Eğer böyle bir imkan varsa bu kardeşinizi çok sevindirmiş olursunuz..
kardeş ben bunu denedim ama fazla ileri gittim blutot ayarları sıfırlannca bozuldu telefon ne yapacaz şimdi lütfen acil yardım telefonu açalım markası trıdent mb 888tARKADAŞLAR TRİDENT MB888 T İÇİN VE DİĞERLERİ İÇİN AYAR KODU *#864364# OK? TAM 2,5 AYDIR ARIYODUM BULDUM EN SONUNDA telefon hakkında başka soruları olanlar madlover_42@hotmail.cm adresine yazsınlar elimden geldiğince yardımcı olurum.
arkadaşım telefonun tamamen kapandımı yoksa bazı ayarlarımı bozuldu sorunu tam olarak söylersen yardımcı olmaya çalışırım.kardeş ben bunu denedim ama fazla ileri gittim blutot ayarları sıfırlannca bozuldu telefon ne yapacaz şimdi lütfen acil yardım telefonu açalım markası trıdent mb 888t
önemli değil ben tam 3 ay aradım o kodu en sonunda buldum ve herkesle paylaşmak istedim.Ama unutmayınmadloever adlı üyesine çoook teşekkür işime ilaç gibi yaradı çoook saol
board denen bişey var yani beyin ile iligi bunun ayarlarıyla reset çektinmi yada digerleri olsun eskisi gibi iyi degil bence ugraşma sakıncalı durum .....bence deneme benden sölemesi yoksa başına taşlara vurmak zorunda kalırsın benim duruma gelme çin malı telefonlar bozukArkadaslar Lütfen
Bu telfonla ilgili gizli ayar koduni söylermisin diğerlerini denedim faka olmuyo
Msn adresim : bueb_love@hotmail.com
Şimdiden Çok Teşekkürler.. Arkadaslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?