Trident Marka Oyun Problemi Çözüldü!... Bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

#KarboN

Üye
    Konu Sahibi
Trident Marka Oyun Problemi Çözüldü!... Bakın...
Merhaba arkadaşlar ben dün itibari ile Trident W-T7 modeli telefon aldım wi-fi özelliğinden dolayı telefonu bir deneyelim dedik şuan için memnunum sorun çıkmadı internetten oyun,program ve tema bakayım dedim hiç bulamadım genellikle herkes oyun probleminden söz ediyor aklıma bir çözüm önerisi geldi telefon java destekliyormu destekliyor ee bu telefon java uygulamalarını yüklemezmi yükler o zaman bir tane .jar uzantılı ( java uygulamalarının yani java ile yazılmış oyun yada program gibi dosyaların sıkıştırılmış halidir ) oyun buldum ve telefona usb bağlantısı ile attıktan sonra dosya yöneticisinden oyunu attığım dosyayı açtım ve oyunu kurmak için tıkladım ve oyun kuruldu acaba kuruldumu ne oldu diye düşünürken telefonda java bölümüne geldiğimde bir de baktım oyun kurulmuş açtım ve oyunu oynamaya başladım =) Eğer telefonunuz tridentse yada başka çin malı telefon ise ve java destekliyorsa deneyin bence bir şey merak etmeyin bir şey olmaz...

• Beğen
Tepkiler: kamercilekci

emmrecan

emmrecan

Üye
hmm denemek lazm, arkn var bitane, söylim ona

#KarboN

Üye
    Konu Sahibi
deneyin görüceksiniz olucak =) yalnız ben n73 ün java oyunlarından bir kaçını denedim...

baron132

baron132

Üye
bu oLayı zaten heRkez biLiyor kardeş

--------------- Ekleme ---------------

şu anda teLefonuma asseasins creed attım çok güzeL

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
ewt herkes biliyo konu kaldırılsın fazlalık yapıyo

kaliba

Üye
arkadaş derdimiz oyun değil program yada yazılım herneyse onları yüklemek

--------------- Ekleme ---------------

bende w t3 var

burockxx

Üye
trident mb 880 de jar dosyaları çalışmıyor :(

seyfo77

seyfo77

Üye
arkadaşım trıdent ct77 ne jar nede java calıstırıyor napmalıyım

baron132

baron132

Üye
seyfo kardes jar,jad,sis desteklemiyosa telefonun işin zor onu telefoncuya sorman lazım:oke:

yasin356

yasin356

Üye
her tridentte java yok malesef ve bu olayı herkes biliyor ama olaya yeni giren kişiler için açıklayıcı olmuş.

yasarmegas

yasarmegas

Üye
herkes bilio bu olayı zaten usta ama yeni alanlar için belki bi faydası olur :D n97 w97 çakması oyun bulursanız iyi olur:megafon:

gulbeyaz

Üye
arkadaslar bende dokunmatık ıphone var trıden java var ama jar yok dıyor ne yapmalıyım

batu_han1995

Üye
kardeş boyut sorunu oluyor 320 480 bizimki onlar 176 208 fln flan:D

z_z_

Üye
arkadaslar bende trident w-t9 var ama wifi ile baglandigimda video izleyemiyorum internetten ne yapmam gerek saygilar ??

boyku

boyku

Üye
kardeşler bana oyun filan warsa trident wt3 var bi yardımcı olun

Takipçi Satın Al

Üst Alt