Trident E6900 İnternet Profillerini Sildikten Sonra Açılmama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizzz84

Üye
    Konu Sahibi
Trident E6900 İnternet Profillerini Sildikten Sonra Açılmama Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi bir problemim bulunmakta. Trident E6900 model cep telefonu öyle dandik ve insanları kandırma amaçlı üretilmiş bir telefon ki !!! Neden mi?

Telefonda ana ekranda İMKB endeksleri veya hava durumu bilgilerini içeren widgetler kendiliğinden gelmekte. Bu yüzden de devamlı kontör sömürmekte. Bu widgetların da kapatılması mümkün değil. Telefonun internete girmek için önceden ayarlı GPRS profillerini sildim ve telefon artık açılmıyor. Bu nedir böyle ya? Daha önce yine aynısı oldu, garantiye gönderdik yazılım yükleyip gönderdiler.

Durup dururken bu belirttiğim İMKB endeksleri widgeti gelmiş telefonun ekranına. Annem kullanıyor telefonu. Onun için telefon sadece Yes ve No'dan ibaret. Bu widgetler nasıl olur da kendiliğinden açılır.

Sadece ve sadece internet profillerini sildiğim için şimdi açmaya çalıştığımda İlk açılırken komple sarı oluyor ardından beyaz ve sonra çizgili gri, Sonra beyaz ve çizgili gri, beyaz ve çizgili gri, beyaz ve çizgili gri. Bu böyle gidiyor. Yani telefon boot edemiyor bir türlü.

Bu sorunu evden çözemez miyiz? Belli bir tuş kombinasyonları ile reset/format atma imkanımız yok mudur?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
 


Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
aynı sorun general mobile dst350 de de olmuştu bizde servise göndermiştik yazılım yüklemişlerdi yalnız benim widget gibi bir sorunum yoktu telefonu kurcalarken oldu dediğin gibi internet ayarlarını silince
 

sessizzz84

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl düzeltileceğine dair inş birileri yardımcı olur bakalım :S
 

aliyanar38

Üye
Kardeş aynı telefon bende de var benm kininde çekmeme problemi var heryerde çekmiyor. widgetlere gelince oyunlara gir, market bilgi servisine tıkla, veri bağlantısı izni isterse izin ver (korkma kontör gitmez) sonra servis seçimine gir, ordan kapalı seçeneğini seç. artık widget denen sömürgeden kurtulursun. TRİDENT WEB SİTESİNİN DESTEK BÖLÜMÜNDEN İNTERNET AYARI HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİN. tekrar sorun yaşarsan bana söylersen yardım ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: kubra_ozturk

kubra_ozturk

Üye
ya arkadaşlar bende aldım bu lanet telefondan 2 hattm var avea ve vodafone.. facebook yüklü twiter yüklü hç birine gremiorm.. ağ ayarlarıda tam ayarla dio hala.. normal internete griorm.. onlara gremiorm..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt