benmde var dı da ama mms ayarları olmuo vodafone hattımda hata veriyor GEÇERSİZ URL die çabuk cevap verirseniz sevinirim.. ACİL LAZIM... wap oluo mms olmuo
merhaba arkadaslr.. Allah razı olsun çok işime yaradı ayarları kullanıorum. ancak arada bi wapta tuşları yarat dior siteye girmior. birde aveadan mms atamıorum.. yardımcı olurmusunuz ?
arkadaşım çok teşekkürler uzun süredir aradığım bırşeydi yalnız internete girince türkçe karekterleri daha doğrusu resim haricinde hiçbir yazı göremiyorum bilgin varsa sevinirim çook teşekkürler
Ben Trident W-T1 kullanıyorum,internete,facebook'a,opera'ya falan giremiyorum..Bu internet ayarlarını yapamıyorum Allah rızası için biri yardım etsin..Telefonumda Opera Mini falan kendiliğinden yükle ancak açılmıyor..Lütfen yardım..
Slm lar.Trident KN-A75D cep tlf num var.internette gördüğüm gprs ve mms ayarlarını uyguladım ama maalesef olmadı.Lütfen bana gprs ve mms ayarlarını iletirmisiniz ? .Ayrıca Tlf da konuşurken karşıya sesim az gidiyor.Buna bir çözüm bulunabilinir mi ? Şimdiden tşk ler. niyazimutluluk@hotmail.com