Traş Olma

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
sakalınmı var derdin var:ehe

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
:d :d :d

sabrisuper

sabrisuper

Üye
arkadaş 13yalşında makineyle kesmiş igrenç olmuş

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
bende kesicektim ama abim daha küçüksün dedi fazlada çıkmadı.. biraz daha beklicem ben :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Yaşım 15 bugün traş günüm :bud:
Traş makinası kullanıyorum seninde kullanmanı tavsiye ederim ;)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
benimde 15 ama abim daha erken dedi.. yanlış çıkar dedi sakalların olmadım bende :d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
benimde 15 ama abim daha erken dedi.. yanlış çıkar dedi sakalların olmadım bende :d:

At hırsızı gibi gezersin sonra :D Ben 1 hafta olmamıştım :D sakallar kalınlaşmasın diye arkadaşlar at hırsızı diyordu :ehe

MetQ7

MetQ7

Üye
En iyisi köse olmak traş derdi yok ne güzel:D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
bugün ilk traşımı oldum arkadaşlar :) bıyıklarımı makinayla kestim :) favorilerimin altı uzamıştı onlarıda berberde saçımı kestirirken kestirdim :) yanaklarda biraz tüy kaldı :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
askere gidene kadar sakın jilet vurma.

ben 1 defa vurdum pişmanım.daha sert çıkıo.ama makinayla alıyorum artık.

--------------- Ekleme ---------------

bugün ilk traşımı oldum arkadaşlar :) bıyıklarımı makinayla kestim :) favorilerimin altı uzamıştı onlarıda berberde saçımı kestirirken kestirdim :) yanaklarda biraz tüy kaldı :)

göz altı kısmındaki tüyleri 29-30 yaşına gelene kdr aldırma.jilet makine zaten hic vurma :D o tüyleri yakıyorlar.ama 30 yasına gelene kdr bırak cıksın.(elmacık kemigi üstü)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ben 15 yaşında olmaya başladım :D Erken mi geliştim ne :ehe

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
bende 15 yaşındayım.. bugün bıyıkları
makinayla aldım.. saçlarımı kestirirken favorilerimin altınıda aradan çıkarttık :)
abim niye kestin falan dedi :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ben 16 ya girecem nisanın 15 inde :ehe

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
2 haziranda benim :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben daha almadım.bıyıklar iyice belli olmaya başladı ama açık tenliyim diye bi süre idare eder...:hmmm

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
benim bıyıklar uzamıştı uzaktan bakınca belli oluyordu :) favorilerinde altı uzamıştı bıyıkları abimin makinasıyla kendim kestim.. favorilerin altınıda saçımı kestirirken berberci aldı :)

elmacık kemiğinin üzerinde biraz tüyler var onlarıda almadım.. çenemdede birazz tüy var onlarıda almadım :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
benim bıyıklar uzamıştı uzaktan bakınca belli oluyordu :) favorilerinde altı uzamıştı bıyıkları abimin makinasıyla kendim kestim.. favorilerin altınıda saçımı kestirirken berberci aldı :)

elmacık kemiğinin üzerinde biraz tüyler var onlarıda almadım.. çenemdede birazz tüy var onlarıda almadım :)
Bak bence alma:D Okula giremiyorsun , eee sonra ne oluyor okuldan kaytarmş oluyorsun :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt