Traş Olma

Sponsorlu Bağlantılar

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Traş Olma
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım.. Sakal ve bıyıklarım uzadı.. Baya belli olur elle hissedilecek durumda.. Traş olmak istiyorum.. Okulumuzdada ergenlik ile ilgili seminer düzenlendi ve bu seminerin en önemli konusu traştı.. Bize sağlıklı deri için tam sizin yaşlarınızda traş olunmalı dediler.. Bende traş olmak istiyorum fakat ailem daha küçüksün diyorlar fakat ben lise 1 deyim.. Sizce ne zaman traş olmalıyım ??

• Beğen
Tepkiler: hobba11

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok belli oluyorsa traş makinesiyle al bence jilet vurma.

Revengeful

Emekli Yönetici
Jiletle kesersen çok sert çıkar. Hergün uğraşmak zorunda kalırsın.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
En iyisi traş makinası al kendine artık nereye kadar sürerse traş et kendini

bloodsheld

Üye
valla kardeş ben daha lise 4 teyim sadece fuellerin orda biraz var o kadar :) baskada cıkmıo

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
15 tl e falan sinbo nun makineleri var.Baya iyi.Jiletle vurursan sadece bi bıyıklarda sertlik olusur diğer yerler baya sonra etki eder:)Hem makineyle daha iyi olur bosver.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
yaa ileride alıcam zaten bi makine :) okulda zaten yarın öbür gün uyarırlar :) o zaman mecbur olucam :D

vic353

vic353

Üye
sakın jilet değdirme ben jiletle tras oldum bir sefer şimdi 3-4 günde bir olmak zorundayım al bi makine 20-25 tl ye onla takıl

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
aaa..ben abimin makinasını unuttum onda vardı traş makinası :) okulda uyarında keserim onunla :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bıyıklar cok varsa cok pis duruyor o tüyler:) Kes mutlaka.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Makina kullanma kullanacaksan da en iyisini kullan derim ama yine de şahsi tavsiyem kullanmaman yönünde.
Neden dersen, tüylerin çıkış yönlerini bozduğundan hayatın boyunca seni uğraştıracak bir sakal yapısına neden olabiliyorlar.
Mac3 al vur gitsin. 3-4 günde bir traş olsan yeter de artar bile şimdilik.
Zaten hayatın boyunca traş bıçağı kullanacaksın, ertelesen ne olur ertelemesen ne olur...

• Beğen
Tepkiler: TuRkiShCowboy ve .eRCaN.
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Makina kullanma kullanacaksan da en iyisini kullan derim ama yine de şahsi tavsiyem kullanmaman yönünde.
Neden dersen, tüylerin çıkış yönlerini bozduğundan hayatın boyunca seni uğraştıracak bir sakal yapısına neden olabiliyorlar.
Zaten hayatın boyunca traş bıçağı kullanacaksın, ertelesen ne olur ertelemesen ne olur...

+1 :oke:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi

haklısın.. okulda zaten yarın öbür gün uyarırlar.. mecbur jiletle kesicem :)

--------------- Ekleme ---------------

bıyıklar cok varsa cok pis duruyor o tüyler:) Kes mutlaka.

:ehe:ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hiç sakalım bıyığım yok bebek poposu gibi suratım :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3319461' Alıntı:

Yakında senin de o popoyu pudralaman gerekecek merak etme.. :D

ben almim :D

gerekirse neden olmasın :D

'''GecE''

'''GecE''

Üye
hahah :D bn 17 yaşındayım elimi yüzüme sürünce batıoo .D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hehe:ehe bende sadece bıyıklar çıktı.baya var ama açık tenli oldugumdan ne sakal ne bıyık belli olmuyor.lisede bıyık ile ugraşmaktan yırttım :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
ben yakında olucam :) :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt