Transferde ne umduk ne bulduk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Transferde ne umduk ne bulduk


Ülkemizde transfer dönemi Çarşamba günü itibari ile sona ererken Salı gecesinden beri yaşanan transfer hareketliliğinden bir sonuç çıkmadı.

Bir süre ismi beşiktaş'ımız ile anılan Nene ile ilgili ilk kayda değer bilgiler Fransız basınından gelirken Çarşamba günü sabah saatlerinde beşiktaş'ın Nene transferini bitirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken yöneticilerimizin konuyla ilgili yaptığı açıklamalar taraftarlarımızı beklentiye soktu.

Siyah beyazlı taraftarlar tüm gün atılacak bir imzayı beklerken başkanımız fikret orman'ın Nene'nin Türkiye'ye gelmek istediğini belirtmesinin ardından bir başka yöneticimiz seyit ateşin 'Zarate veya Nene'nin bu akşam saatlerinde İstanbul'a inecek uçaklardan birinde olacağını' söylemesi bir anda gündemden düşen zarate'ye de gözlerin çevrilmesini sağladı.

PSG ZORLUK ÇIKARINCA

Nene transferinin tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken PSG kanadından gelen yeni istekler ve Rus ekibi Lokomotif Moskova'nın da sürece dahil olması transferin gerçekleşmesini imkansız kıldı. Bunun yanı sıra daha önce dosyasının kapandığı bilinen zarate'den olumlu bir sonuç alınamazken geçtiğimiz günlerde beşiktaş'a transfer olduğu basın kuruluşlarınca açıklanan ve taraftarların yönetimden transferin bittiğine dair resmi açıklama beklediği Gökhan Süzen'in transferinin de suya düşmesi başka bir şok yarattı. Bu arada bu transferin gerçekleşmemesinde takas yoluyla istanbul büyükşehir belediyespor'a gönderilmek istenen Emre Özkan'ın bu teklife sıcak bakmamasından kaynaklandığı iddia edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
4
Görüntüleme
448
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
333
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
453
Kingmortall


Üst Alt