TRABZONSPOR 2-2 GALATASARAY (yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS™;1280785' Alıntı:
Daha önce öyle bir konu başlığı açıktı yanılmıyorsam paylaşıyorduk orada..Fakat şimdi daha düzenli bir başlık altında devam edilebilir .

Bknz: Gs bölümünde iddaa tartışmak :ehe
MaxiCep.Com - ''İDDAA'CILAR™''

Beklerim...:)
Ben şimdi çıkıyorum gelince grubu daha manyak yapacam...:):)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maç hakkında şunu söyleyeyim ; maçın hakemi oldukça kötüydü. İlk gs golünde bariz faulü vermeyen alanzinyoya yapılan , bir bakıma maça dengeyi getirdi. 2.gol de aynı şekilde muazzam defans ve kaleci hatası. Galatasaray aleyhinede çok hata yaptı. Ardaya yapılan hareket kırmızı kart..Adamın bacağı delindi daha ne olacak.. Hakem maça tesir büyük hatalar yapmıştır kesinlikle.

Lincoln konusuna bir el atamayan bir yönetim bukadar aciz olmamalı..İlk hamburg maçında zaten lincoln sahada yoktu boş boş duruyordu..Oyuncan cıkarkende sen kimsin ki hocaya karşı o harekette bulunuyorsun..1 deği iki deği bu kaç oldu artık..Hamburg maçına saklamış lincoln ü hadi canım bizde yedik.. Arda ayhan vs vs onlar insan değil mi canını dişine takar oynuyor..Lincoln efendi kenarda cirit atıyor. Parasını da tıkır tıkır alıyor gel keyfim gel.

Lincoln e bukadar yüz veren yönetim ve taraftarda hata ;) Lincoln türkiyeye gelince okadar taraftar karşıladı havaalanında da.. Havaalanında da ALMAN bir taraftar spiker soruyordu ne oluyo die..Spikerin cevabı Lincoln geliyor. ALMAN TARAFTARIN cevabı aynen şöyleydi..Bu kadar sevinmesinler lincoln 2 maç varsa 5 maç yok sorunlu diye..Nitekimde de aynen öyle..Bu söylediğim ilk geldiğinde anda ligtv de gösterilmişti ;)

Doğan

Üye
bende demisitm beraberlik die :P

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
2 takımda güzel bir maç çıkarttı. Skorlar Eşit Bize yaradı.

Lion's Claw

Galatasaray Bülent Korkmaz'ın yapmadığı oyuncu değişikliği ile (son anda yaptıysada nafile) büyük bir avantajı kaybetti..Maçtan önce alacağımızı düşünüyordum ama alamadık..Bu maçta en iyi sözü Arda hakediyor..Örnek bir futbolcu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt