TRABZONSPOR 2-2 GALATASARAY (yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TRABZONSPOR 2-2 GALATASARAY (yorumlar)
Alanzinho'nun attığı golle trabzonspor 1-0 öne geçti

Faul diye duraklayan trabzonsporlular dengesiz yakalandı ve baros'un golüne engel olamadı ve maça denge geldi, berabere.

Ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Karambol anında baros'un vuruşu song çeviriyor ama açılan topa arda uçarak vurarak takımını öne geçiriyor. Böylelikle geriye düştüğü maçta öne geçiyor

10 kişi kalan galatasaray fazla dayanamadı. Alanzinho'nun akıllı pasında colman'ın mükemmel vuruşu ile 90 diye tabir ettiğimiz yere giderek gol oluyor. Maça tekrar denge geliyor.

Ve merakla beklenen karşılaşma 2-2 berabere eriyor. Sağnak Yağmurun altında oynanan müthiş bir karşılaşma izledik. Dün puan kaybeden fenerbahcenin ardında iki takımda berabere kalarak haftayı 2 puan kaybiyla kapatıyor.

Trabzonspor 2-2 Galatasaray

Bu karşılaşma hakkında yorumlarınız nelerdir.

Ozan

Ozan

Admin
Galstasaray, umarım Bülent Korkmaz ' ın iyi taktikleri ile maçı alacak ve Fenerbahçe' nin dün berabere kalarak 1 puan alması, zirveye oynayan diğer takımlar gibi bizim için de çok önemli bir avantaj. Almalıyız ..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Galatasaray alır bu maçı(büyük ihtimal)trabzonda alabilir (küçük ihtimal)ama içime doğan şey ..galatasaray alıcak..:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Galatasaray cok iyi bir hava yakaladı ben 0 veya 2 diyorum .....
İddaacılar bu maca üstü oynasın....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ümidim Berabere bitsin. Ama tahminim Gs kazanır..Çünkü her sene ts dan banko 6 puan alıyor gs. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih baba üst oynacağım :) Psg braga ve d.kiev metalist maclarını bilmiştin tebrikler ;)

redLine~

redLine~

Üye
Kardeş Bu Maç Büyük İhtimalle Berabere Biter ! Ya da GS AlıR ... Ama Alt BitebiLir :maxicep:

se7en61

Üye
bu sene bence 3 le yetınecek :)

Doğan

Üye
berabere gibime gelio

hidayet

hidayet

Üye
bence gs kazanır :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Düşündüm taşındım berabere :ehe İkisinin de muhakkak kazanmaya ihtiyacı var ortada maç.

arslansem

arslansem

Üye
Bülent Korkmaz'la çıktığımız 2 lig maçında oyun taktiğinde büyük bi değişim gözlemledim eskiye göre.Skorla yetinen 3 puanı düşünen ve paldır küldür saldırıp arkasında boşluklar bırakmayan Galatasaray vardı sahada.Bu maçta Bülent Korkmaz defansı yine öncelikli düşünürse maç berabere biter.Ama Kewell Arda Lincoln ve Baros gibi yıldızlarımızla 3 puana yakın taraf tabii ki biziz.Galibiyet alındığında 3.sıraya yerleşecek olmamız artı bir motivasyon olsa gerek...

degerli43

degerli43

Üye
g.saray öne geçti arda golü attı:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maçı kazanmayı isteyen takım Trabzonspordu..Galatasaray iyi oynamadı. Ve arda nın attığı 2.gol son derece muazzam kaleci hatası ve %100 şans golü.

Bu skor fenerbahceme yaradı..Ah şimdi o verdiğimiz balık puanları arıyoruz..Sağlık olsun biz derbilerde telafi ederiz. ;)

Ha şunu da söylemeyelim Galatasaray 3 gün önce önemli bir maç oynamış ve yorgun..Ts kendi saha ve seyircisi önünde yenemiyorsa kusura bakmasınlar kendilerini kandırıyorlar..Şampiyonluk hayal diye defalarca söylemiştik burada.

Colloddi

Colloddi

Üye
Güzel Maçtı..Arda nın Türk Messi Olduğunu Attığı Gol ve Yaptığı Asistle Bir Kez Daha Kanıtlandı.Baroş da Tam Bir Golcü ve Çok Klas ( Kötü Diyenler Utansın ) Ts Kazanması Lazımdı Çünkü Diablos Kardeşimizin de Son Cümlelerinde Söylediği gibi Gs Yorgun + Eksikleri Var ve Ts nin Evindeydi..Beraberlik Kazanç Değil ama; Bu Maç İçin Baya İyi Sonuç..

Not: Anadoludan Şampiyon Çıkmayacak ve Şampiyonluk Son 5 Haftaya FB-GS Arasında Geçicek Bunu da Buraya Yazıyorum ;)

Doğan

Üye
ben tahmin etmistim beraberliği

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
DiaBLoS™;1278631' Alıntı:
Salih baba üst oynacağım :) Psg braga ve d.kiev metalist maclarını bilmiştin tebrikler ;)

Ya aslında bir ''İddiacılar™'' kurulsa iddia oynayanlar için iyi olur ....:)
Yorumlar felan olur....:)

Ozan

Ozan

Admin
Salih Baba™;1280775' Alıntı:
Ya aslında bir ''İddiacılar™'' kurulsa iddia oynayanlar için iyi olur ....:)
Yorumlar felan olur....:)
Başka birşey dilesen olacaktı .. :ehe

Bölümü açıyoruz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha önce öyle bir konu başlığı açıktı yanılmıyorsam paylaşıyorduk orada..Fakat şimdi daha düzenli bir başlık altında devam edilebilir .

Bknz: Gs bölümünde iddaa tartışmak :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt