Söyle söyle Yanlış anlaşılma oldu boşver diyorum :D
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap istisna97' Alıntı: Söyle söyle Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılma oldu boşver diyorum
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap istisna97' Alıntı: Özelden yaz dövelim kadir abiyi Genişletmek için tıkla ... Kadir abiyle alakası yıok
istisna97' Alıntı: Özelden yaz dövelim kadir abiyi Genişletmek için tıkla ... Kadir abiyle alakası yıok
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Ne grubu Genişletmek için tıkla ... Bilmem benim grup var zaten
istisna97 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bilmem benim grup var zaten Genişletmek için tıkla ... Vay beni alsana
istisna97 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Çok konuşman demi Genişletmek için tıkla ... Yok konuşmam özelden yaz veriyim no mu
BLooD_ReG' Alıntı: Çok konuşman demi Genişletmek için tıkla ... Yok konuşmam özelden yaz veriyim no mu
BrainHacker Üye Konu Sahibi Bu arada carsamba günü hic durmadan kar yagdi Sonunda. 14 senedir böyle kar yagmamisti..
DalvikCache Üye The Shadow' Alıntı: Yaz geldi tabi kar olmaz Genişletmek için tıkla ... Senindemi hort yapasın geldi