Trabzon Küçük Brezilya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon Küçük Brezilya
TRABZON KÜÇÜK BREZİLYA
Brezilya’nın Botafogo Takımından, Trabzonspor’a transfer olan Jefferson, eşi Michele ile birlikte mutlu bir hayat sürüyor Trabzon’un adeta küçük bir Brezilya olduğunu belirten genç kaleci, "Futbola çok büyük ilgi var. Aynı bizim ülkemizdeki gibi. Trabzon halkı çok sıcakkanlı. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz. Eşim de Trabzon’u çok sevdi" dedi. Trabzonspor’da çok kaliteli futbolcuların bulunduğunu da belirten Brezilyalı genç kaleci, "Bizim ülkemizdeki kaleci eğitimi daha değişik. Zor pozisyonlarda topu tutmuyoruz. Bu konuda çok eleştirildim. Ama Türkiye’de bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi.

“HORON DİYARINDAYIZ” Sambadan horon diyarına… 22 Yaşındaki Brezilyalı kaleci Jefferson, eşi Michele birlikte Trabzon’da büyük mutluluk yaşıyor. Latin dünyasının en büyük ülkesi olan Brezilya’nın en iyi köklü takımlarından Botafogo’dan büyük uğraşlar sonucu Bordo-Mavili renklere bağlanan genç kaleci Jefferson, Trabzon’un küçük bir Brezilya olduğunu söyledi. "HERŞEY FUTBOL" Jefferson, futbola mahalle arasında başladığını, kendisini gören bir yaşlı adamın yardımıyla Criuziero altyapısına yazıldığını belirterek, "Daha sonra Botafogo’ya geçtim. Kendimi sadece futbola verdim. Bunun da bugün karşılığını gördüm" dedi. Bir futbolcu için Trabzon’un çok ideal bir konumda bulunduğunu, insanların çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını belirten Jefferson, "Ailem ile gittiğimizde bizlere büyük ilgi gösteriyorlar" dedi.

"TEMEL EĞİTİM DEĞİŞİK" Brezilya’daki kaleci eğitimin Türkiye’den daha değişik geliştiğini, bunun için bazı eleştiriler aldığını bildiğini belirten Jefferson, "Bizim temel eğitimimiz çok değişik. Özellikle havadan gelen yan toplarda zor durumda kaldığımızda yumruklarımızı kullanıyoruz. Topu tutamadığım için olumsuz eleştiri aldım. Ama Trabzonspor’da bu eksiğimi gidermeye çalışıyorum" dedi.

"GÜNEŞ ÇOK İYİ HOCA" Trabzonspor’un genç futbolcusu Jefferson, hem kendi ülkesinden hem de değişik Avrupa ülkelerinden transfer teklifleri aldığını, ancak Türkiye’ye dünya üçüncülüğünü kazandıran bir teknik adamla çalışmayı tercih ettiğini belirtti. Jefferson, "Güneş’i Türk Milli Takımı’ndan tanıyordum. Sonra Brezilya’ya gelen yöneticiler bize karşı çok samimi ve içten davrandılar" dedi.

"ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK" Şampiyonlar Ligi’nde Güney Kıbrıs Takımı, Famagusta’ya büyük bir şanssızlık sonucu elendiklerini sözlerine ekleyen Jefferson, "Bu takımla 100 kez oynasak, bizi eleyemezler. Ama futbolda böyle sonuçlar olabilir. Bireysel hatalar yaptık. Ancak, bu maça takılı kalmamamız gerekir. Önümüzü düşünmemiz gerekir" dedi.

"YETENEKLİ FUTLOLCULAR VAR" Trabzonspor’un ligde oynadığı 4 maçta oynadığı futbolu da değerlendiren Jefferson, takımın her hafta daha iyi duruma geldiğini belirterek, "Kısa zamanda uyum sorunu hallederek gerçek gücümüzü ortaya koyacağız. İzlenimlerime göre, Trabzonspor Türkiye’nin en iyi takımlarından biri. Çok kaliteli futbolculara sahibiz. Bu sezon önemli başarılar kazanacağız" dedi.

abuvice :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt