mcnpl4 Üye herhangi bir bilgi var mi taskbarda degisme olacagina dair yama ile siniri kaldirdim ama yeni uygulama yuklenince barda cikmiyor ah samsung ah
herhangi bir bilgi var mi taskbarda degisme olacagina dair yama ile siniri kaldirdim ama yeni uygulama yuklenince barda cikmiyor ah samsung ah
DiaBLoS Admin Arkadaşlar babama yaklaşık 20 gün önce geldi JB 4.1.1... İşyerinde ki abi de de s3 var . Ona daha gelmedi jb . Neden acaba . Kies de de gözükmüyor .
Arkadaşlar babama yaklaşık 20 gün önce geldi JB 4.1.1... İşyerinde ki abi de de s3 var . Ona daha gelmedi jb . Neden acaba . Kies de de gözükmüyor .
m-eri Üye Bize irak ıran la beraber çıktı 4.1.1 hatta afganistana bizden önce çıkmıştı. Daha hollanda gibi ülkeler dururken bize daha yayinlamazlar beklemeyin bence. Ben beklemeyi bıraktım şahsen
Bize irak ıran la beraber çıktı 4.1.1 hatta afganistana bizden önce çıkmıştı. Daha hollanda gibi ülkeler dururken bize daha yayinlamazlar beklemeyin bence. Ben beklemeyi bıraktım şahsen
PureFood Üye Ekran döndürmeme olayı çok iyiymiş gerçekten. Yatağa yan yatıyorum pat ekran yan dönüyor benimkinde Yaşadınız beyler.
Ekran döndürmeme olayı çok iyiymiş gerçekten. Yatağa yan yatıyorum pat ekran yan dönüyor benimkinde Yaşadınız beyler.