Cihazım S3 herşeyi yaptım cihaz kendiliğinden kapanıp açıldı ancak Root checker programıyla sorguladığımda telde Root yok nasıl oluyo bu???
Lg gpro da calisirmi acaba
Bendeki g pro e986 modeli hocam
Dediğim gibi denemek lazım E986 hakkında bilgim yok, yardımcı olamayacağım için üzgünüm.
Hallettim ama bu programla degil hocam

Bilgisayar ile odin üzerinden var daha kolay bir yöntem var mı bilemiyorum.Note 3 neo icon onerebileceginiz basit bi yomtem var mi acaba
xperia z yükledim ve bekliyorum şu an
benim telde olmuyor anlaşılan sony z başarısız denendi
Dostum telefonum s5 bendede uygun degildir dedi rootlamadı nasıl rootlucam kernel nedir ?Once kerneli değiştir sonra toowel root ile rootla
öncelikle şunu söylüyüm 2 telofonumda da denedim ikisinde de olmadı casper via v8 casper via a6108 ama yeniden felan başladı aman root a gerek yok bnce boşverin
Arkadaslar telefonum s5 ama
This phone isn't currently supported diyor ???
Dostum telefonum s5 bendede uygun degildir dedi rootlamadı nasıl rootlucam kernel nedir ?
Malesef dostum olmuyoe 3 kodu da denedim telefonum snapdragonlu orjinal s5 ang4 versiyonBilgi için teşekkürler
Merhaba, eğer "This phone isn't currently" hatasını alıyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın:
1) Uygulamadan çıkın ve yeniden girin.
2) Welcome To TowelRoot V3 yazan yazıya ard arda 4-5 kez dokunun.
3) Aşağıda bir kutucuk çıkacak.
4) O kutucuğa bu kodlardan herhangi birini yazıp "Make it Ra1n" butonuna tıklayın.
5) Eğer yine başarısız olursanız diğer kodu deneyin.
Kodlar:
1) 1337 0 1 0 4 0
2) 1337 0 1 7380 4 0
3) 1337 0 1 0 4 1
Malesef dostum olmuyoe 3 kodu da denedim telefonum snapdragonlu orjinal s5 ang4 versiyon
Fri aug 2014 diyor ang4 versiyon telefonum