avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla bence yana yatırmak mümkün değil başka özelliklere odaklansana multi-window özelliği güzel sırf multi-window özelliği için s3 alanlar var,
ya geliştiricilere(xda) mesaj yolla yan yatırın touchwiz i de
yada kendine güzel launcher lar bul.
Jkay ile evet.arkadaşlar bu üst bara s3 de ki gibi wifi blootut gibi üst bara yerleştirme programı var mi ? Htc de yok program olarak ekleme şansım var mi ?
arkadaşlar bu üst bara s3 de ki gibi wifi blootut gibi üst bara yerleştirme programı var mi ? Htc de yok program olarak ekleme şansım var mi ?
Jkay ile evet.
hani Symbian cihazlarda olan 5800'dan tutun 808 purewiew'ine kadar bütün hepsinde olan basit bir özellik,telefonu yan yatırınca menüde yan yatacak
bu sadece şuanda galeride falan oluyor ama arayüzde olmuyor,arayüzde olması için birkaç program buldum ama onlarda stabil değil
bir tanesi vardı paralıydı ama o iyidi cracklisi yok...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ardaşım markete gir. APEX LAUNCHER yaz ve onu indir. işini görecektir.
ben eski Symbian kullanıcısıyım onda aklına gelecek her yer ana ekran menü vs hepsi yan dönüyordu.Şimdi Wp da donmuyor ama o kadar takılacak bir şey değil bence çünkü ana menüyü yatay kullanmak zordur çünkü büyük telefon dik kullanmak kolaydır Ama sen geri bildirim yap
ben eski Symbian kullanıcısıyım onda aklına gelecek her yer ana ekran menü vs hepsi yan dönüyordu.Şimdi Wp da donmuyor ama o kadar takılacak bir şey değil bence çünkü ana menüyü yatay kullanmak zordur çünkü büyük telefon dik kullanmak kolaydır Ama sen geri bildirim yap
katılıyorum eski bi symbian kullanıcısı olarak yatay vardı fakat yatada tlf kullanan görmedim o yüzden ugraşmaya degmez ama zevk meselesi
stock rom'a olmuyor mu ?
- - - Eklendi - - -
launcher'ı değiştirmek istemiyorum
- - - Eklendi - - -
birde arkadaşlar şu multiwindow menüsüne başka uygulamaları ekleyemiyor muyuz ? mesela müzik çalar yok
Multiwindow control diye arat bulrsun. Once dosyayi flaslayip sonra uygulamasini yuklersen hepsini ekleyebilirsin
root istiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?