secan325 Üye Hocam dedigin yere girdim v6 supervharger yok romtoolboxta? Dediklerini yaptim ama yok - - - Eklendi - - - Tekrar anlatacak biri varmi arkadaslar supervharger yapmayi
Hocam dedigin yere girdim v6 supervharger yok romtoolboxta? Dediklerini yaptim ama yok - - - Eklendi - - - Tekrar anlatacak biri varmi arkadaslar supervharger yapmayi
Dejavuex Üye Konu Sahibi ugurtayfur' Alıntı: yeski bildirim barını nasıl yüklerim bu paketteki pek hoşuma gitmedide ? Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde flashla.
ugurtayfur' Alıntı: yeski bildirim barını nasıl yüklerim bu paketteki pek hoşuma gitmedide ? Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde flashla.
ugurtayfur Üye Dejavuex' Alıntı: aynı şekilde flashla. Genişletmek için tıkla ... tamamda eskisinin linki varmı romun kendi üstündekinin * - - - Eklendi - - - ugurtayfur' Alıntı: tamamda eskisinin linki varmı romun kendi üstündekinin * Genişletmek için tıkla ...
Dejavuex' Alıntı: aynı şekilde flashla. Genişletmek için tıkla ... tamamda eskisinin linki varmı romun kendi üstündekinin * - - - Eklendi - - - ugurtayfur' Alıntı: tamamda eskisinin linki varmı romun kendi üstündekinin * Genişletmek için tıkla ...
ongbak96 Üye kardeşim ek pakette olan ses performans şarj iyileştirme mesajların hızlı açılması gibi zipleri stock rom da kursak faydası olur mu?
kardeşim ek pakette olan ses performans şarj iyileştirme mesajların hızlı açılması gibi zipleri stock rom da kursak faydası olur mu?
Dejavuex Üye Konu Sahibi ongbak96' Alıntı: kardeşim ek pakette olan ses performans şarj iyileştirme mesajların hızlı açılması gibi zipleri stock rom da kursak faydası olur mu? Genişletmek için tıkla ... denemedim fakat faydalı olacağını sanmıyorum 4.0.4 üstü sürümler için yapılmış.
ongbak96' Alıntı: kardeşim ek pakette olan ses performans şarj iyileştirme mesajların hızlı açılması gibi zipleri stock rom da kursak faydası olur mu? Genişletmek için tıkla ... denemedim fakat faydalı olacağını sanmıyorum 4.0.4 üstü sürümler için yapılmış.
Dejavuex Üye Konu Sahibi deadhero' Alıntı: S memonun apk'sini verebilir misiniz? Birde radyo uygulaması hangisi? Genişletmek için tıkla ... radyo uygulamasının linki konuda mevcut not defterinin apksini romu indirip içinden app bölümünden alabilirsim mobil olduğum için veremiyorum ben
deadhero' Alıntı: S memonun apk'sini verebilir misiniz? Birde radyo uygulaması hangisi? Genişletmek için tıkla ... radyo uygulamasının linki konuda mevcut not defterinin apksini romu indirip içinden app bölümünden alabilirsim mobil olduğum için veremiyorum ben
ismailnayir Kapalı Hesap orjinal linkte bu adamın xda 4.5 romu var kişisel yorum pek beş para etmiyor
Dejavuex Üye Konu Sahibi +Müzik Player olarak Walkman eklendi. + Eski statu bar ek olarak verildi. İyi forumlar.
Dejavuex Üye Konu Sahibi spazmol' Alıntı: statü bar Link sorunlu galiba açılmıyor Genişletmek için tıkla ... hayır sağlam çalışıyo tıkladığın an otomatik iniyor.
spazmol' Alıntı: statü bar Link sorunlu galiba açılmıyor Genişletmek için tıkla ... hayır sağlam çalışıyo tıkladığın an otomatik iniyor.
deadhero Üye Tatilde olduğum için internet kotalı apk yi alıp verebilir misiniz? Boşuna romu kurmıyım
Dejavuex Üye Konu Sahibi ALpH4CK' Alıntı: Bildirim geliyormu kardeş ? Genişletmek için tıkla ... tabikide geliyo bildirim sorunu niye olsun ki ? cm9'da zaten bildirim sorunu yok
ALpH4CK' Alıntı: Bildirim geliyormu kardeş ? Genişletmek için tıkla ... tabikide geliyo bildirim sorunu niye olsun ki ? cm9'da zaten bildirim sorunu yok
ALpH4CK Üye Dejavuex' Alıntı: tabikide geliyo bildirim sorunu niye olsun ki ? cm9'da zaten bildirim sorunu yok Genişletmek için tıkla ... yav ben bunu 1.5 ay önce felan vardı whatsapp dan felan mesaj geldiğinde whatsapp girmeden bildirim gelmiyordu ondan sordum kardeşim - - - Eklendi - - - Scrpit ve Uygulamaları nasıl kurcaz kardeş
Dejavuex' Alıntı: tabikide geliyo bildirim sorunu niye olsun ki ? cm9'da zaten bildirim sorunu yok Genişletmek için tıkla ... yav ben bunu 1.5 ay önce felan vardı whatsapp dan felan mesaj geldiğinde whatsapp girmeden bildirim gelmiyordu ondan sordum kardeşim - - - Eklendi - - - Scrpit ve Uygulamaları nasıl kurcaz kardeş
Dejavuex Üye Konu Sahibi ALpH4CK' Alıntı: yav ben bunu 1.5 ay önce felan vardı whatsapp dan felan mesaj geldiğinde whatsapp girmeden bildirim gelmiyordu ondan sordum kardeşim - - - Eklendi - - - Scrpit ve Uygulamaları nasıl kurcaz kardeş Genişletmek için tıkla ... konuyu okursan anlarsın hayır bildirim sorunu yok twitter,whatsapp sorunsuz çalışıyor kurduğun bi uygulama engelliyodur gelmesini çünkü bütün sürümlerini ben kullandım şuana kadar hiç bir sorun olmadı bildirim açısından.
ALpH4CK' Alıntı: yav ben bunu 1.5 ay önce felan vardı whatsapp dan felan mesaj geldiğinde whatsapp girmeden bildirim gelmiyordu ondan sordum kardeşim - - - Eklendi - - - Scrpit ve Uygulamaları nasıl kurcaz kardeş Genişletmek için tıkla ... konuyu okursan anlarsın hayır bildirim sorunu yok twitter,whatsapp sorunsuz çalışıyor kurduğun bi uygulama engelliyodur gelmesini çünkü bütün sürümlerini ben kullandım şuana kadar hiç bir sorun olmadı bildirim açısından.