Total Recall v2.1.1 (Konuşma kaydetme Programı)

Sponsorlu Bağlantılar

ugukartal_

Üye
arkadaşlar biri bana ****** numarasını verebilirmi yeni yüklemek zoranda kaldım E50 ye çünkü versiyon attığımdan silindi. şimdi süresi geçmiş sertifika diyor ******i kuramıyorum. yardımcı olursanız sevirimi

seyfiacar

Üye
teşekkürler saygılar

beylerbeyi

Üye
kardeş iyi çalışma yapmışsın sağol

chesna89

Üye
Çok teşekkürler.

macline

macline

Üye
Walla ben hala kullanıyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum FerreT

zengilan

zengilan

Üye
tessekkurler

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
Güzel çalışma Ama Türkçeside Olsa çook Güzel Olurdu Değil Mi

oner_35

Üye
herşey için teşekkürler

canaxoy

Üye
N82 de bip sesi bugı giderilememiş sanırım. sürekli bip sesi veriyor (her zaman yapmıyor) karşı taraf da duyuyor rahatsız olup kapatmak zorunda kalıyorsunuz konuşamıyosunuz

seloyahsi

seloyahsi

Üye
key gecersiz serpıtıka hatası verıyor yuklenmıyor

gecegezenlerden

Üye
key : 04533 veya
04493

sariman

Üye
telefonun tarihini 5 6 ay geri al yuklenir. yada ustteki arkadasın verdiği "key : 04533 veya
04493" keyleri gir calısıyor

mnalilarry

Üye
eyw emeğine sağlık

hbekil

Üye
6120 cl. kurdum biiiib sesi giderilmemiş. hala bib sesi var
kardeş bendede 6120 c var ama ben yükliyemedim yükleme başlarken dosya bozu diyo kapanıyo yükleme.acaba benim telefondamı bi sorun var.ve ben şimdiye kadar sadece .jar programlarını yükliyebildim hiçbir .sis uzantılı program yükliyemedim neden böyle oluyo acaba arkadaşlar bilgi verirmisiniz.6670 varken ne güzeldi ne bulursam yüklüyordum şimdi nerde eski günler.

kyoman

kyoman

Üye
paylaşım için soal :eller:

Bencesur

Üye
Arkadaşlar total recall kullanımı hakkında biraz bilgi verirmisiniz.. ben kurdum.. Ama karşıdan gelen sesleri kaydetmiyor.. neden acabaa. sadece telefonun yanındaki sesleri kaydediyor..
Aslında ben şöyle bişey düşünmüştüm: Programı çalıştırıyoruz.. Aktif hale geliyor ve gelen giden konuşmaları kaydediyor... Oysa bunda öyle değil.. Programı "Start Recording" diyerek aktif hale getiriyoruz.. ve o andan sonra kaydetmeye başlıyor... artık arama 1 saat sonramı yoksa yarım sat sonramı gelir o bilinmez...
Arkadaşlar yoksa ben yanlış bişey mi yaptım...

Bu arada key dosyası için sertifika süresi geçmiş hatası verirse ya telefonun tarihini 6 ay geriye alın yada kayıt kodu olarak 04565 girin..

marimara

Üye
eyvallah teşekkürler

etoo16

Üye
5310 için yok mu bu

RUSEC

Üye
teşekkürler

serhazel

Üye
cok tşk kardeşim