Toshibadan gerçek ötesi lcd..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Toshibadan gerçek ötesi lcd..!!

Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Toshiba, 6.1 inç büyüklüğünde 4 milyon piksele ulaşan yeni LCD ekranıyla kullanıcılarının karşısına çıktı.

6.1 inç'lik ekranıyla 2560x1600 ekran çözünürlüğüne ulaşan bu LCD ekran, Toshiba'nın yüksek performans ve düşük sıcaklıktaki silikon ince-film trasistörlerinden oluşuyor.

16.7 milyon
renge sahip cihazla ilgili Toshiba'dan herhangi bir açıklama yapılmazken, Toshiba'nın akıllı telefon ve tabletlerdeki yeni fotoğraf-kalite gerçekçiliği LCD ekranları çok daha öte bir noktaya taşıyabilir.

Masha

Masha

Üye
Yeni mi çıkarıyor LCD ekranı Toshiba :) Bıraksın tablet telefon işini.. TV işine devam etsin onun neyine Piyasada Samsung Apple Nokia LG varken.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Amaç rekabet; Rekabet olmasa fiyatları düşünmek bile istemiyorum. Bence bütün firmalar yapmalı hatta bizim Türk'ler bile yapsın, yerli malı yurdun malı nede olsa.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Amaç rekabet; Rekabet olmasa fiyatları düşünmek bile istemiyorum. Bence bütün firmalar yapmalı hatta bizim Türk'ler bile yapsın, yerli malı yurdun malı nede olsa.

Aynen oyle hocam dogru soyluyorsun.. Mesala yerlı uretım tabletler cıkıyormus dıye okumustum.. General mobile cıkarıyordu galıba yanlıs hatırlamıyorsam,performansları ne olur bılmıyorum ama cıktıgında bı gıdıp bakmak lazım gercekten..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen oyle hocam dogru soyluyorsun.. Mesala yerlı uretım tabletler cıkıyormus dıye okumustum.. General mobile cıkarıyordu galıba yanlıs hatırlamıyorsam,performansları ne olur bılmıyorum ama cıktıgında bı gıdıp bakmak lazım gercekten..

Hayırlısı inşallah düzgün bir şey yaparlar.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı inşallah düzgün bir şey yaparlar.

Insallah hocam.. Kı yapabılırler yanı elın oglu parası yok dıye kız arkadasına kendı tasarlamıs tablet pc'yı bızımkıler bu kadar ımkanla yapamayacaksa yazıklar olsun zaten

jatvalca

jatvalca

Üye
katılıyorum arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt