Toshiba Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buzy

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Yardım
Selam arkadaslar...

Benim tel. TOSHIBA TS605 modeli!! Buyuzden Orijinal JAVA - JAR uzantili oyun ariyorum...

Sitede cok guzel oyunlar var fakat hepsi Nokia agirlikli oyunlar ve hep CLASS uzantili..

Acaba bu uzantilar JAR a donusturulur mu??

Eger donusmuyorsa bana DOGUSTAN JAR DOSYASI OLAN yani sonradan olmayan! Oyun bulabilir misiniz?
Nooooolurr:(

Deli olucaam!!:vur:vur

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşım bende Toshiba ts608 kullanıcısıyım.Telefon java oyun istiyor ama her java oyunuda çalıştırmıyor enteresanbi sorun.Ben Multimedia'ya gittim (toshiba telefonlarını türkiye ye getiren firma)Teknik servis elemanı bana 3D java desteklediğini söyledi ama telefon onlarıda pek açmıyor.Telefona uygun oyun veya program bulmak imkansıza yakın birşey ben çok araştırdım ama beceremedim.bazı oyunlar çalışıyor.

Google de java oyunlar diye arattırırsan bir sürü çıkıyor ama dediğim gibi her oyunu çalıştırmıyor bu telefonlar,bazılarını çalıştırıyor.

teknik servis'e nasıl ulaşırım dersen adresine bak orda numaraları olacaktı.

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Arkadaşimda almiş oyun bulamadiğini söylüyordu :)

ibalinyusuf

Üye
aynen öyle güzel telefon fakat ses,proğram yönünden beş para etmez

buzy

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler bidibidi12 arkadasim:)
Ben zaten biliyorum teknik servis noktalarini;)
Yardimci olmaya calistigin icin tesekkurler...

Bazi oyunlar buldum calisiyo... Ama bi tane bile sims oyunu acamadim yaf!!:(

Konuya yazan diger tum arkdaslara da tesekkur ederim...:)

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Yahu şu oyunları mail adresime atarmısın rarlayıp filan kuru kuruya olmuyo bende oynardım biraz :utan

[email protected] ya da hangi siteden bulduğunu dersen o da olabilir

night98

night98

Üye
benimde o telefondan var ama sorunun cevabını bilmiyorum mutlu yüzler, fareler ve tetrisle idare ediver

ceylandag

Üye
Teknik servisi güzel çalışıyor her konuda yardım ediyorlar.Mesajlara cevap veriyorlar.

efeyksl

Üye
bu telefona nasıl format atılıyo( toshiba ts605)

ahmeht2

ahmeht2

Üye
beyler aynen bende ts608 kullanıyorum bi paket indirdim 150 tane oyun var hepsini çalıştırıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt