Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toshiba g500
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kblytrn
Üye
Konu Sahibi
toshiba g500
merhabalar toshiba g500 kullanıyorum indirdiğim veya çektiğim videoları tam ekran izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
lagorda_ist
Üye
Merhaba kusura bakma sorduğun soruya cevap veremicem ama telefonundan memnunmusun?Tavsiye ediyomusun bide wifi ile net e girince sayfa görüntüsü normal pc deki gibimi acaba?Cevap verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kusura bakma sorduğun soruya cevap veremicem ama telefonundan memnunmusun?Tavsiye ediyomusun bide wifi ile net e girince sayfa görüntüsü normal pc deki gibimi acaba?Cevap verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
pc deki gibi sayılır biraz punto farkı var o kadar alisiyosun g900 de ekran daha büyük rahat
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
nasıl izletenmion anlamadım:S sorun telefondamı g500 demi izlenmio
ultrapolat
Üye
yhaw bu g500 de sadece 14 saniye video çekebiliyrum bu zamanı nasıl arttırabilirm
emaro123
Üye
cevap yoooooooooook...
safir84safir
Üye
kameray açtktan sonra ayarlar ksmndan çekim modu sekmesine gel ordaki bölümde en alt ksmda çekim süresi ksm var...video çekim süresini oradan arttra bilirsin..........
schumici
Üye
ayarlardan yapabilmen lazım
grinens
Üye
kamera ayarlarını regedit programı yukleyip düzelte bilirsin. her seferinde ayarları tekrar tekrar girmek ii olmuyo. telefon gercekten ii.
ardatrn
Üye
yha bn bi turlu taslaklara kaydet dediim mesajları bulamıorum cok acil lazm yardmcı olursnz cok makbule gecer
varslan
Üye
Selam herkese, benimde bir sorunum var : internet ayarları gerekiyormus bana, IBB Trafik programini tam kapasite kullanabilmem için. Yardimci olabilen varmidir aranizda ??
Simdiden cok tesekkürler
Selamlar
Veda