toshiba g500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kblytrn

Üye
    Konu Sahibi
toshiba g500
merhabalar toshiba g500 kullanıyorum indirdiğim veya çektiğim videoları tam ekran izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

lagorda_ist

Üye
Merhaba kusura bakma sorduğun soruya cevap veremicem ama telefonundan memnunmusun?Tavsiye ediyomusun bide wifi ile net e girince sayfa görüntüsü normal pc deki gibimi acaba?Cevap verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

DKaN_

Üye
Merhaba kusura bakma sorduğun soruya cevap veremicem ama telefonundan memnunmusun?Tavsiye ediyomusun bide wifi ile net e girince sayfa görüntüsü normal pc deki gibimi acaba?Cevap verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

pc deki gibi sayılır biraz punto farkı var o kadar alisiyosun g900 de ekran daha büyük rahat

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
nasıl izletenmion anlamadım:S sorun telefondamı g500 demi izlenmio

ultrapolat

Üye
yhaw bu g500 de sadece 14 saniye video çekebiliyrum bu zamanı nasıl arttırabilirm

emaro123

emaro123

Üye
cevap yoooooooooook...

safir84safir

Üye
kameray açtktan sonra ayarlar ksmndan çekim modu sekmesine gel ordaki bölümde en alt ksmda çekim süresi ksm var...video çekim süresini oradan arttra bilirsin..........

schumici

schumici

Üye
ayarlardan yapabilmen lazım

grinens

Üye
kamera ayarlarını regedit programı yukleyip düzelte bilirsin. her seferinde ayarları tekrar tekrar girmek ii olmuyo. telefon gercekten ii.

ardatrn

Üye
yha bn bi turlu taslaklara kaydet dediim mesajları bulamıorum cok acil lazm yardmcı olursnz cok makbule gecer :(

varslan

varslan

Üye
Selam herkese, benimde bir sorunum var : internet ayarları gerekiyormus bana, IBB Trafik programini tam kapasite kullanabilmem için. Yardimci olabilen varmidir aranizda ??
Simdiden cok tesekkürler
Selamlar
Veda

403yunus

403yunus

Üye
benimki saatlerce çekiyor ya 14 saniye olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt