Torku Konyaspor

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Torku Konyaspor
Ligde ve kupada dikkat çeken ekip.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bu sene Aykut Kocaman ' ın önderliğinde iyi başarı seviyesi yakaladı birde bunu kupayla taçlandırırsa daha güzel olacak

MaxipmaN

Üye
Bisküvisi çok iyi

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Bu sene Aykut Kocaman ' ın önderliğinde iyi başarı seviyesi yakaladı birde bunu kupayla taçlandırırsa daha güzel olacak
kupa zor ama ligde 3. lük bile güzel bir başarı olur. aykut kocamanla devam edilebilirse ve istediği transferleri yapabilirse iki sene içinde şampiyonluğa oynar bu takım. şenol güneşin her gittigi takımda hücum taktiğini yerleştirdiği gibi aykut kocaman da gittiği her takıma kendi defansif kurgusunu yerleştiriyor. benim garibime giden olay ise şu aykut hoca zamanında ileri uçta şenol hoca ise en arkada (kalede) oynamış :hmmm

king vasilis25

Üye
Erzurumluyum ama Konyada oturuyorum daha dün gibi aklımda lige gelişi ama bu kadar gelişeceğini düşünmemiştim şuan 3.ler

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
stadları muhteşem

MAERKEK

MAERKEK

Admin
kupa zor ama ligde 3. lük bile güzel bir başarı olur. aykut kocamanla devam edilebilirse ve istediği transferleri yapabilirse iki sene içinde şampiyonluğa oynar bu takım. şenol güneşin her gittigi takımda hücum taktiğini yerleştirdiği gibi aykut kocaman da gittiği her takıma kendi defansif kurgusunu yerleştiriyor. benim garibime giden olay ise şu aykut hoca zamanında ileri uçta şenol hoca ise en arkada (kalede) oynamış :hmmm
Bu olayı şöyle açıklayayım futbolcunun taktiği her zaman karşısındaki oyuncuyu geçip karşı tarafın kalesine topu ulaştırmaktır . Forvet oyuncusu bunu yaparken bir kaç kişiyle mücadele eder sadece rakibine odaklanır ve ilk çıkış noktasından çıkmak ister amma defanstaki oyuncu bu mücadeleyi seyrederken forvet oyuncusunun nereden çıkması gerektiğini mücadeleyi daha uzaktan gördüğü için anlayabilir hatta taktik oluşturabilir. Bunun tam tersi defansta mücadele varken forvettin bunu izlemesinde de geçerlidir . Genellikle kaptanlar kaleciler olur sebebi oyunun tamamını nerde olup ne bittiğini eksiklileri tespit edebilme olağını bir mücadele sırasında rakipleriyle müsabaka eden oyuncudan daha fazladır. Olayı oyuncu 5 kişi görüyorsa kaleci 20 kişiyi de görür. Bilmem anlata bildim mi ?

• Beğen
Tepkiler: king vasilis25
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
2.5tl yahu, 3lü 140gr, tok ta tutuyor gece iyi gidiyor :biggrin:

bende va :polis: gel yiyek
bana da bana da
Bu olayı şöyle açıklayayım futbolcunun taktiği her zaman karşısındaki oyuncuyu geçip karşı tarafın kalesine topu ulaştırmaktır . Forvet oyuncusu bunu yaparken bir kaç kişiyle mücadele eder sadece rakibine odaklanır ve ilk çıkış noktasından çıkmak ister amma defanstaki oyuncu bu mücadeleyi seyrederken forvet oyuncusunun nereden çıkması gerektiğini mücadeleyi daha uzaktan gördüğü için anlayabilir hatta taktik oluşturabilir. Bunun tam tersi defansta mücadele varken forvettin bunu izlemesinde de geçerlidir . Genellikle kaptanlar kaleciler olur sebebi oyunun tamamını nerde olup ne bittiğini eksiklileri tespit edebilme olağını bir mücadele sırasında rakipleriyle müsabaka eden oyuncudan daha fazladır. Olayı oyuncu 5 kişi görüyorsa kaleci 20 kişiyi de görür. Bilmem anlata bildim mi ?
ben onu sormadım başkan.
merak ettiğim şeyi özetleyeyim.
kaleci şenol güneş (savunmayı bilen en iyi isim)
santrafor aykut kocaman (hücumu en iyi bilen isim)

teknik direktör şenol hoca (hücum oynatıyor ve başarılı)
teknik direktör aykut hoca (savunma oynatıyor ve başarılı)

benim merak ettigim olay su

şenol hoca hücumda nasıl bu kadar başarılı?
aykut hoca savunmada nasıl bu kadar başarılı?

maşallah diyorum iki teknik direktöre :nazar:

MaxipmaN

Üye
bana da bana da

ben onu sormadım başkan.
merak ettiğim şeyi özetleyeyim.
kaleci şenol güneş (savunmayı bilen en iyi isim)
santrafor aykut kocaman (hücumu en iyi bilen isim)

teknik direktör şenol hoca (hücum oynatıyor ve başarılı)
teknik direktör aykut hoca (savunma oynatıyor ve başarılı)

benim merak ettigim olay su

şenol hoca hücumda nasıl bu kadar başarılı?
aykut hoca savunmada nasıl bu kadar başarılı?

maşallah diyorum iki teknik direktöre :nazar:
Çayla cok iyi gidiyor

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hort

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi