kupa zor ama ligde 3. lük bile güzel bir başarı olur. aykut kocamanla devam edilebilirse ve istediği transferleri yapabilirse iki sene içinde şampiyonluğa oynar bu takım. şenol güneşin her gittigi takımda hücum taktiğini yerleştirdiği gibi aykut kocaman da gittiği her takıma kendi defansif kurgusunu yerleştiriyor. benim garibime giden olay ise şu aykut hoca zamanında ileri uçta şenol hoca ise en arkada (kalede) oynamışBu sene Aykut Kocaman ' ın önderliğinde iyi başarı seviyesi yakaladı birde bunu kupayla taçlandırırsa daha güzel olacak

Aynen geçen sene yapılmıştı galiba Torku Arena Dünyada yapılan bir oylamada en iyisi seçildi diye biliyorumstadları muhteşem
Olsada YesekBisküvisi çok iyi

4. cü diye hatırlıyorumAynen geçen sene yapılmıştı galiba Torku Arena Dünyada yapılan bir oylamada en iyisi seçildi diye biliyorum

Bisküvisi çok iyi

Bu olayı şöyle açıklayayım futbolcunun taktiği her zaman karşısındaki oyuncuyu geçip karşı tarafın kalesine topu ulaştırmaktır . Forvet oyuncusu bunu yaparken bir kaç kişiyle mücadele eder sadece rakibine odaklanır ve ilk çıkış noktasından çıkmak ister amma defanstaki oyuncu bu mücadeleyi seyrederken forvet oyuncusunun nereden çıkması gerektiğini mücadeleyi daha uzaktan gördüğü için anlayabilir hatta taktik oluşturabilir. Bunun tam tersi defansta mücadele varken forvettin bunu izlemesinde de geçerlidir . Genellikle kaptanlar kaleciler olur sebebi oyunun tamamını nerde olup ne bittiğini eksiklileri tespit edebilme olağını bir mücadele sırasında rakipleriyle müsabaka eden oyuncudan daha fazladır. Olayı oyuncu 5 kişi görüyorsa kaleci 20 kişiyi de görür. Bilmem anlata bildim mi ?kupa zor ama ligde 3. lük bile güzel bir başarı olur. aykut kocamanla devam edilebilirse ve istediği transferleri yapabilirse iki sene içinde şampiyonluğa oynar bu takım. şenol güneşin her gittigi takımda hücum taktiğini yerleştirdiği gibi aykut kocaman da gittiği her takıma kendi defansif kurgusunu yerleştiriyor. benim garibime giden olay ise şu aykut hoca zamanında ileri uçta şenol hoca ise en arkada (kalede) oynamış![]()
2.5tl yahu, 3lü 140gr, tok ta tutuyor gece iyi gidiyor4. cü diye hatırlıyorum
![]()

bende vaOlsada Yesek![]()
gel yiyekbana da bana da2.5tl yahu, 3lü 140gr, tok ta tutuyor gece iyi gidiyor
bende vagel yiyek
ben onu sormadım başkan.Bu olayı şöyle açıklayayım futbolcunun taktiği her zaman karşısındaki oyuncuyu geçip karşı tarafın kalesine topu ulaştırmaktır . Forvet oyuncusu bunu yaparken bir kaç kişiyle mücadele eder sadece rakibine odaklanır ve ilk çıkış noktasından çıkmak ister amma defanstaki oyuncu bu mücadeleyi seyrederken forvet oyuncusunun nereden çıkması gerektiğini mücadeleyi daha uzaktan gördüğü için anlayabilir hatta taktik oluşturabilir. Bunun tam tersi defansta mücadele varken forvettin bunu izlemesinde de geçerlidir . Genellikle kaptanlar kaleciler olur sebebi oyunun tamamını nerde olup ne bittiğini eksiklileri tespit edebilme olağını bir mücadele sırasında rakipleriyle müsabaka eden oyuncudan daha fazladır. Olayı oyuncu 5 kişi görüyorsa kaleci 20 kişiyi de görür. Bilmem anlata bildim mi ?

Çayla cok iyi gidiyorbana da bana da
ben onu sormadım başkan.
merak ettiğim şeyi özetleyeyim.
kaleci şenol güneş (savunmayı bilen en iyi isim)
santrafor aykut kocaman (hücumu en iyi bilen isim)
teknik direktör şenol hoca (hücum oynatıyor ve başarılı)
teknik direktör aykut hoca (savunma oynatıyor ve başarılı)
benim merak ettigim olay su
şenol hoca hücumda nasıl bu kadar başarılı?
aykut hoca savunmada nasıl bu kadar başarılı?
maşallah diyorum iki teknik direktöre![]()
çayı ben demlerim. puskevit lazım bana.Çayla cok iyi gidiyor
Haydi kipaya dıdıdıçayı ben demlerim. puskevit lazım bana.

reklam yapma çay yapHaydi kipaya dıdıdı![]()