shiftle bildirim nasıl açılıyola bildirim gelince shiftle açmadım direk açtım diğer konuda müzik dinliyordum, kapandı@İsmail, ölmek için yaşadığına emin misin?aa sınavı halletin mi la ? @İsmail@İsmail gitti herhalde
![]()

@Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112ben kısa kestim@İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail @İsmail

sobalık olsun diye mishiftle bildirim nasıl açılıyo
evet kesinlikle ölmek için yaşıyoz sadece ben değil herkes
sınavı verdim kötüydü ama napak yani di mi
o ara yemeğe gitmiştim
@Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112 @Emrgncy112ben kısa kestim![]()

aynen sonra tutuşmuyo çıra bitiyo odunlar hala yanmıyosobalık olsun diye mi![]()

aynen abiLa soba diyince canım kestane çekti![]()
eve gidiyom nasipse bu gece 23:30a kesti bileti
cuma ordayım
cumarteside paza kurruluyo bizim orda aldırırım annemlere 
siz de soba yok mu yoksa kesin zengisiniz siz heaafiyet olsun köftehooorrrr![]()
:Yok la var var... garibanız la bizsiz de soba yok mu yoksa kesin zengisiniz siz hea:
.. Cem yılmaz'ın dediği gibi havyarı elle yiyoruz çatal alacak paramız yok o derece yani 
SOBA iyide zahmetli işYok la var var... garibanız la biz.. Cem yılmaz'ın dediği gibi havyarı elle yiyoruz çatal alacak paramız yok o derece yani
Benim ev müstakil olduğu için soba kuruyorum, katta oturanların o şansı yok maalesef...
zenginsiniz olum sizSobamız yok![]()

Keyfi için değerSOBA iyide zahmetli iş![]()
insafsız la onlar, 100 gr kestaneye bir kilo kestane parası istiyorlar...Soba yok ama seyyar satici var ^_°
odunu bana böldürmedikleri sürece sorun yokKeyfi için değer
insafsız la onlar, 100 gr kestaneye bir kilo kestane parası istiyorlar...
Yoo dışarda kalıyoz![]()

aynen 150 gr 5 lira diyoSoba yok ama seyyar satici var ^_°

odun işi bitti be, kömür yakıyoruz artık...odunu bana böldürmedikleri sürece sorun yok
![]()