Toplama Bilgisayar!

Sponsorlu Bağlantılar

Filinta44

Üye
Türkiye de böyle bir pc yoktur heralde :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Filinta44

Üye
Bakalım :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye de böyle bir pc yoktur heralde :D
The Schook benden çok yaşayacak valla :tebessüm: Aynen yaptım oldu :D bu Pc yi almak isterim ama almam için ya piyango vuracak bana ya da benim sabancı'nın varisi olmam lazım fiyata bakar mısınız? :D bilgisayar değil de beşi bi yerde altın alıyoruz sanki :D :zuhaha: :kıskıs:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Hacı kredi çekip öle al :ehe :kop2:

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Hacı kredi çekip öle al :ehe :kop2:
kredi mi :naughty: :eller: lakin öğrenci adamım ben krediyi nasıl ödeyecem devlet baba bile bana burs yerine kredi vermeye kalktı :D :kıskıs: Evet ben bi öğrenciyim orta seviye bilgisayarım var ama bu benim olmalı olmazsa olmaz yani benim olacaksın uleeeeeyn :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kredi mi :naughty: :eller: lakin öğrenci adamım ben krediyi nasıl ödeyecem devlet baba bile bana burs yerine kredi vermeye kalktı :D :kıskıs: Evet ben bi öğrenciyim orta seviye bilgisayarım var ama bu benim olmalı olmazsa olmaz yani benim olacaksın uleeeeeyn :D

Ellere yar etmem diyorsun yani olemi :islik

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ellere yar etmem diyorsun yani olemi :islik
tam olarak öyle demiyorum ama keşke benim olsa o bilgisayar diyorum aşırı oyun sever bi vatandaşım ben şu kral oyunları zerre kasmadan oynasam kafidir benim için :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
tam olarak öyle demiyorum ama keşke benim olsa o bilgisayar diyorum aşırı oyun sever bi vatandaşım ben şu kral oyunları zerre kasmadan oynasam kafidir benim için :)
al kardeşim onu bırak buna mis gibi laptop hem 12 gb ram hemde 4g ekran kartlı :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
al kardeşim onu bırak buna mis gibi laptop hem 12 gb ram hemde 4g ekran kartlı :)
valla güzel bilgisayarmış :) ama elimdeki şuan yetiyor bana ama şimdilik yetiyor :D ilerleyen yıllarda duruma göre bakacaz kim bilir belki piyango vurur belli mi olur :D

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt