furkankaya559758
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyun için düşünüyorum. 2.000 TL'yi biraz aşabilirim. Babamdan onay aldım. İntel ve Nvidia olsun istiyorum.sistem biraz dengesiz olmuş. pcyi ne için alacaksın(oyun, ev, ofis vs ) onu söyle bide hangi parçaları istediğini tam olarak yaz daha iyi yardımcı olurum
Baştan dizeceğim. Fiyat 2.000 TL'yi biraz geçebilir.Bak şöyle bir sistem olabilir ve burada 2000 tl tutuyor bunlar bazı sitelerde daha ucuz tabi daha anakart da alıcaksın kasa felan yoksa sen kasan varmı hani o kasayı mı yapmak istiyorsun yoksa baştanmı dizeceksin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL][/URL]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL][/URL][/URL]
Ben şöyle bir sistem düşünüyorum. Sence nasıl? bir de benim 4 GB Kingston CL9 DDR3 1333'lük bir ramim var. Bunu bu bilgisayarda kullanırsam sorun olur mu? Bir de kasanın güç kaynağı yeter mi? Cevap verirsen çok iyi olur. Yarın almayı düşünüyorum.Kardeşim sana biri intel, diğeri amd 2 sistem dizdim. 2 sinden birini seçebilirsinBana sorarsan amd yi seçmen daha mantıklı olur çünkü orada işlemci intele kıyasla ucuz olduğu için ekran kartını yükseltme fırsatımız oluyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu bilgisayar oyunlarda sence kaç sene idare eder?sistem iyi kasa gücü yeter. ramı gskill almanı tavsiye ederim performans bakımından bi hayli güçlü. kendi ramınıda tak bi sorun olmaz. kasadaki boş ram slotuna.
5 sene idare ettikten sonra pert olsa da olur. Ondan sonra zaten işime yaramaz.oyun piyasasının göze alırsak 5-7 sene rahat edersin ondan sonra yavaş yavaş sistemin çıkan oyunları kaldırmakta zorlanır
yalnız sana 5sene dedim ama net 5 değil tabi kullanım düzeyine göre çok yorarsan makineyi çabuk bozulur malum kul yapısı dikkatli kullanmak lazım.5 sene idare ettikten sonra pert olsa da olur. Ondan sonra zaten işime yaramaz.
Biliyorum. Bugüne kadar 5 seneden az kullandığım bilgisayarım olmadı. Bilgilerin için teşekkür ederim..yalnız sana 5sene dedim ama net 5 değil tabi kullanım düzeyine göre çok yorarsan makineyi çabuk bozulur malum kul yapısı dikkatli kullanmak lazım.
rica ederim. varsa aklına takılan bişey sor.Biliyorum. Bugüne kadar 5 seneden az kullandığım bilgisayarım olmadı. Bilgilerin için teşekkür ederim..
Bilgisayara ayriyeten fan takmama gerek var mı? Malum biraz fazla ısınacak. Kasa bu donanımı soğutabilir mi?rica ederim. varsa aklına takılan bişey sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?