Topa daha sert ve hızlı nasıl vurabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

yakup_281

yakup_281

Üye
Halı sahada maç yaparken bazen topa vuramıyorum bile. Bir iki metre zor gidiyor bazen tabi yamuk ve güçsüz vurduğumda. Normalde de istediğim kadar hızlı vuramıyorum. Yani topa falso vermek için ayağın içini kullandığımda topa çok iyi yön verebiliyorum. Ancak güçten kaybediyorum. Uzun mesafelere atınca top ya gitmiyor ya da çok dönüyor ve saire. Ben sağ ve sol ayağımı ve bacağımı geliştirmek istiyorum. Bağa yardım edin.

bende de öyle bi sorun var ya bizim bi rkadaş var küçük bişey onun topu sana isabet etse hastanelik olursun ama benimki etki etmiyor şutlar değilde orta açamıyorum topun dibine giremiyorum plaselerim ve aşırtmalarım meşhurdur
bencede ya ronaldı yada hamit gibi vurman lazım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bak dostum sana lazım olan bu iste harika uygulamalı görsel ders veriyorum sana bana göre son 10 yılın en iyi frikigidir :ehe
Gittigi yere dikkat..

[video=youtube;trC2g739DkA]http://www.youtube.com/watch?v=trC2g739DkA[/video]

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
Ronaldo daha iyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

40 sutun 1'i degil.
Gerrard ne kadar vurursa bi o kadar da gol olur ama senin görüsündür tabi Ronaldo'nun teknigini begenebilirsin youtube üzerinden izledigin için 40 suttan birinin gol oldugunu göremiyosun haliyle.

- - - Eklendi - - -

Böyle sutlar tarih boyunca görülmedi

[video=youtube;cTVcQPx4o_4]http://www.youtube.com/watch?v=cTVcQPx4o_4[/video]

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
bu guzeldi yuh

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Ben Lionel Messi'nin hayatını okumuştum ve oda böyle idi ama artık süper vuruyor taktiği şöyleymiş
Normak topun 4,5 kat ağırlığında top ile her gün baya bi şut çekeceksin tabi ayağın ağrıyacak sonra yavaş yavaş o top sana normal gibi gelecek ve o top ile sert şutlar atabileceksin Sonra birden normal topa geçtiğin zaman o top sana balon gibi gelecek ve hafif şutlarında bile top uçacak ve çok sert gidecek Denemeni tavsiye ederim Messi bizzat bu taktiği denemiştir
bu taktik şu an yaşadığım kayseri - talas ilçesinin takımı olan talasspor da bile uygulanıyor bu genel bi taktik zaten :)

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ha bi de toplara koştuğumda yoruluyorum. Top ayağımda iken tıkanıyorum falan. Kondisyonum pek yok acaba bunla da alakası olabilir mi düşünmeye başladım evet olabilir de. Kondisyonu nasıl artırcam

Necmati

Necmati

Üye
ronaldo'nun vuruş stilini çözdüm ben öğretem mi saa

muratvemine

muratvemine

Üye
Ogret bana

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
tusubasayı izle

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aban topa burun vur :D

Preloader

Preloader

Üye
ayağına ağorlık bağlayıp çimende koş yada denizde suya dizine kadar gir ve koş

Metin137

Metin137

Üye
ayağının üst bölgesiyle vur yani ayak burununun yukarı bölümüyle vur hem sert ve hızlı gider hemde istediğin bölgeye vurabilirsin ama hep alırsırma yapman gerek çünkü öyle vurmak zordur

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Plaseler favorimdir :) Eğer plase uğraşırsan bir zaman sonra kaleciye bakıp sağına soluna topu rahatlıkla bırakıp golü yaparsın :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Kendi uyguladigim yontem

Evde agir dosek yatak felan vardir.Al sirtina bir tane comel kalk comel kalk gucun bitene kadar . Tabi bunu yatmadan once yap bak 1 ay sonra defanstan yetistirirsin topu

Üst Alt