ismail
Üye
'Topa vuruken gol atmayı degil kaleciyi yok etmeyi düsünürüm' diyen bi adamdan bahsediyoruz![]()
Adam manyak

Bizim hamide manyak vururdu toplara

'Topa vuruken gol atmayı degil kaleciyi yok etmeyi düsünürüm' diyen bi adamdan bahsediyoruz![]()

Halı sahada maç yaparken bazen topa vuramıyorum bile. Bir iki metre zor gidiyor bazen tabi yamuk ve güçsüz vurduğumda. Normalde de istediğim kadar hızlı vuramıyorum. Yani topa falso vermek için ayağın içini kullandığımda topa çok iyi yön verebiliyorum. Ancak güçten kaybediyorum. Uzun mesafelere atınca top ya gitmiyor ya da çok dönüyor ve saire. Ben sağ ve sol ayağımı ve bacağımı geliştirmek istiyorum. Bağa yardım edin.
Ronaldo daha iyi
bu taktik şu an yaşadığım kayseri - talas ilçesinin takımı olan talasspor da bile uygulanıyor bu genel bi taktik zatenBen Lionel Messi'nin hayatını okumuştum ve oda böyle idi ama artık süper vuruyor taktiği şöyleymiş
Normak topun 4,5 kat ağırlığında top ile her gün baya bi şut çekeceksin tabi ayağın ağrıyacak sonra yavaş yavaş o top sana normal gibi gelecek ve o top ile sert şutlar atabileceksin Sonra birden normal topa geçtiğin zaman o top sana balon gibi gelecek ve hafif şutlarında bile top uçacak ve çok sert gidecek Denemeni tavsiye ederim Messi bizzat bu taktiği denemiştir